Την φώτο την ''τράβηξα'' εγώ,η πηγή (προτροπή) ήταν από τον ταξιδιωτικό οδηγό Explorer για το Amsterdam φυσικά!Θα ψάξω να τον βρώ και θα σου δώσω κι άλλες πληροφορίες.μου στέλνεις την πηγή σου μήπως μπορώ να βρω διαστάσεις; σε ευχαριστώ...
Αυτό είναι απλώς η πίσω είσοδος ενός σπιτιού κανονικών διαστάσεων.όχι, δεν είναι. ειναι στην ιαπωνία νομίζω. ψάξτε στο google. υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες και σελίδες, με τα στενότερα σπίτια στον κόσμο! ειχα πάθει πλάκα!
παρεπιπτόντως, στο αγγλικό μου blog είχα βάλει κάποτε μία φωτογραφία:
Ams5.JPG (image)
που την είχα πάρει από το εξής blog:
Red Nights: Αμστελόδαμου συνέχεια
(αναφέρω πάντα την πηγή, μην αδικώ την κοπέλα του άλλου blog)
είχα δει ότι αυτό ήταν το πιο στενό. έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον ότι εσύ βρήκες κάποιο άλλο. μου στέλνεις την πηγή σου μήπως μπορώ να βρω διαστάσεις; σε ευχαριστώ...
ναι, θεωρησα (ισως κακως) αυτονοητο ότι είναι γνωστό πως αυτά που γέρνουν προς τα μπροστά έχουν συγκεκριμένο λόγο.Επίσης σημειώστε ότι, παρότι κάποια από τα κτήρια στο Amsterdam γέρνουν αριστερά, δεξιά κλπ συν το χρόνο, αυτά είναι λίγα. Τα περισσότερα, γέρνουν προς τα μπροστά, ως μέρος από την αρχιτεκτονική τους, για να μπορούν να χρησιμοποιούν την τροχαλία που προεξέχει από το gable της οροφής για να ανεβοκατεβάζουν πράγματα στα σπίτια (π.χ. σε περίπτωση μετακόμισης σαν κι αυτή)