pinelopi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βρεττάνη , Λίγηρας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παντού..αρκεί να φεύγω
Η 14χρονη κόρη μου θα κάνει πριν το Πάσχα την πρώτη της εκδρομή στο εξωτερικό ( εννοώ μόνη της χωρίς εμάς γιατί οικογενειακώς έχουμε ταξιδέψει πολλές φορές). Θα πανε με το σχολείο της για 4 ημερες στο Βέλγιο. Με όλους τους άλλους γονείς που το συζητούμε είμαι αρκετά συγκρατημένη γιατί όλοι κάτι αρνητικό βρίσκουν να πουν( κυρίως για το κόστος και τον προορισμό) όμως είμαι ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ που το παιδάκι μου έστω και με το σχολείο ανοίγει τα φτερά του....Σκέφθηκα λοιπόν ότι μόνο μαζί σας αξίζει να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου γιατί μόνο εσείς φαντάζομαι καταλαβαίνεται ακριβώς τι εννοώ... και το μόνο που έχω να πω είναι ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
( Τώρα το ότι δεν υπάρχει εφιαλτικό σενάριο που να μην έχει περάσει από το μυαλό μου δεν χρειάζεται να το πώ...όμως ο φόβος είναι κακός σύμβουλος και αποφάσισα να τον αγνοώ...άλλωστε από πόσα πολλά άλλα πράγματα κινδυνεύουν τα παιδιά μας καθημερινά....)
( Τώρα το ότι δεν υπάρχει εφιαλτικό σενάριο που να μην έχει περάσει από το μυαλό μου δεν χρειάζεται να το πώ...όμως ο φόβος είναι κακός σύμβουλος και αποφάσισα να τον αγνοώ...άλλωστε από πόσα πολλά άλλα πράγματα κινδυνεύουν τα παιδιά μας καθημερινά....)