_antonis_
Member
Όχι δε σου λέω!Αντώνη καλααααααααααααά...
Για πες, ζηλεύουμε, ζηλεύουμε??
Είμαι σκορπιός=εγωίσταρος!!
Όχι δε σου λέω!Αντώνη καλααααααααααααά...
Για πες, ζηλεύουμε, ζηλεύουμε??
μηπως λερωθηκες με τιποτα σοκολατενια κεκακια;Διευκρίνισε καλή μου κοπέλα ότι φτάσαμε αργά γιατί ψάχναμε τη φράουλα σου και όχι γιατί το πράσινο βέλος με τον οδηγό του πάνε αργά………
μηπως λερωθηκες με τιποτα σοκολατενια κεκακια;
Δεν θα σχολιασω οτι γραφεις στο φορουμ ΤΕΤΟΙΑ ωρα, θα σταθω ομως σε αυτα που λες.... Εγω σε τι ημουν μεσα??? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΙΠΟΤΑ!Ευχαριστώ και εγώ από την μεριά μου την zmaria και την twinkie για την πολλή ωραία βραδιά που περάσαμε. Α και αυτόν τον άλλο πως τον λένε τον…..Χρήστο.Να στε καλά και την άλλη φορά ελπίζω να χει από κάτω.
Όσο για την κλήρωση τα ίδια και τα ίδια . Σαν το Κωστάκη με το Γιωργάκη . Έφυγε ο sporos ήρθε η Μαρία η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο. Η Ευαγγελία και ο taver πάντα μέσα. Πάλι καλά που έλειπε ο travelgatos (τόσα φιστίκια που έφαγε μπούκωσε και ξεχάστηκε)…Τσάμπα το επίσημο ένδυμα για να ανέβω στο πάλκο να παραλάβω το δωρο μου…..To 3 ρε το 3....Ας είναι. Έφαγα μετά μια κρέπα για να γλυκάνω την πίκρα μου.Α έκλεισα και ένα ταξίδι αλλά δεν θυμάμαι που και ποτέ Παρακαλώ ενημεροστεμε.
Μα εσυ κερδισες τις εντυπωσεις οπως πανταΔεν θα σχολιασω οτι γραφεις στο φορουμ ΤΕΤΟΙΑ ωρα, θα σταθω ομως σε αυτα που λες.... Εγω σε τι ημουν μεσα??? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΙΠΟΤΑ!
χαχααχαχαχαχααα ρομπαααααααα !! Αυτο το Drambuie με προδωσε....Μα εσυ κερδισες τις εντυπωσεις οπως παντα
Θα ενημερωθεις εν καιρω..(την προηγουμενη μερα)ROULIS said:Α έκλεισα και ένα ταξίδι αλλά δεν θυμάμαι που και ποτέ Παρακαλώ ενημεροστεμε.
Η υπεροχη σαλσα που χορεψες με το Vlassi..ευαγγελια said:χαχααχαχαχαχααα ρομπαααααααα !! Αυτο το Drambuie με προδωσε....
Η μηπως τα σφηνακια ?
Ρε παιδιά τι σόι φράουλα είναι αυτή και που μπορεί αν κρύβεται δηλαδή η άτιμη και να την ψάχνετε;;;Διευκρίνισε καλή μου κοπέλα ότι φτάσαμε αργά γιατί ψάχναμε τη φράουλα σου και όχι γιατί το πράσινο βέλος με τον οδηγό του πάνε αργά………
ROULIS;386577 Όσο για την κλήρωση τα ίδια και τα ίδια . Σαν το Κωστάκη με το Γιωργάκη . Έφυγε ο sporos ήρθε η Μαρία η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο. Η Ευαγγελία και ο taver πάντα μέσα. Πάλι καλά που έλειπε ο travelgatos (τόσα φιστίκια που έφαγε μπούκωσε και ξεχάστηκε)…Τσάμπα το επίσημο ένδυμα για να ανέβω στο πάλκο να παραλάβω το δωρο μου…..To 3 ρε το 3....Ας είναι. Έφαγα μετά μια κρέπα για να γλυκάνω την πίκρα μου.Α έκλεισα και ένα ταξίδι αλλά δεν θυμάμαι που και ποτέ Παρακαλώ ενημεροστεμε.[/quote said:/quote]
Να και κάποιος που λέει τις αλήθειες έξω απ'τα δόντια!
(καλά τον Κωστάκη με τον Γιωργάκη δε τους φτάνει κανείς!!!)
Πολύ περίεργα τα πράγματαααααα!!Ρε παιδιά τι σόι φράουλα είναι αυτή και που μπορεί αν κρύβεται δηλαδή η άτιμη και να την ψάχνετε;;;
κρυβε λογιαααααααα