varioAthens
Member
εδώ το έχω να σου πω κάτι αλλά....Ποοοο κατι παππουδια στην 3η φωτο !!!
εδώ το έχω να σου πω κάτι αλλά....Ποοοο κατι παππουδια στην 3η φωτο !!!
Πολύ κρατήθηκες!!εδώ το έχω να σου πω κάτι αλλά....
Φτιαχνεσαι??Ποοοο κατι παππουδια στην 3η φωτο !!!
Ο Traveller δεν είναι αυτός? Κάθονται με τα άλλα παπούδια και λένε ταξιδιωτικές ιστορίες από τα παλιά?Ποοοο κατι παππουδια στην 3η φωτο !!!
Χμ η σεξοβομβα που τους συνοδευε ομως δεν φαινεται στη φωτο:roll::roll::roll:Ο Traveller δεν είναι αυτός? Κάθονται με τα άλλα παπούδια και λένε ταξιδιωτικές ιστορίες από τα παλιά?
Γωνία μπαρ, το θέλω ,reserved...!!!ευαγγελια said:Μερικες φωτος απο το χωρο που θα μας φιλοξενησει την Παρασκευη
Ποπω τρελές αυπνιες βλέπω Amsterdam !!Γωνία μπαρ, το θέλω ,reserved...!!!
Τιμές ποτών,cocktail κλπ έχουμε?
Εσύ να δηλώσεις πρώτα, που μου θες και ρεζερβέ αδήλωτος!!Γωνία μπαρ, το θέλω ,reserved...!!!
Τιμές ποτών,cocktail κλπ έχουμε?
χοχοχοχο!!Καλύτερα. Υπεροχότατα θα περάσουμε κι εκεί, θα είναι και πιο...οικείο για κάποια μέλη το περιβάλλον να ξεδιπλώσουν τα διάφορα ταλέντα τους
.
Ξέρω ένα μέλος που θα κάνει εμφάνιση με καπαρτινα και θα παρακολουθεί τον κόσμο από το θεωρειοΔε φτάνει που του κάναμε και τη χάρη του μαγαζάτορα- επαγγελματία για το Κολωνάκι, θα καθήσουμε να στενοχωρηθούμε κιόλας....
Καλύτερα. Υπεροχότατα θα περάσουμε κι εκεί, θα είναι και πιο...οικείο για κάποια μέλη το περιβάλλον να ξεδιπλώσουν τα διάφορα ταλέντα τους
Καμία δικαιολογία για απουσία δεν υπάρχει πλέον, χωρίς είσοδο, χωρίς πλαφόν στη τιμή, ελάτε και δε θα χάσετε. Μερσούμε.