Το καλοκαίρι πλησιάζει! Που πάμε ?

fani b

Member
Μια που πλησιάζει το καλοκαιρι και ειναι η ωρα να προγραμματισουμε που θα παμε , να μεζεψουμε ιδεες και αποψεις ωστε να οργανωθούμε. Εμεις εχουμε στα πλανα μας Μαδρίτη Βαρκελώνη Λισσαβόνα Πόρτο Μαρακές Καζαμπλάνκα . Οσοι εχετε παει θα χαρω να με συνδράμετε με την σκέψη σας αλλά και να γράψετε τα δικά σας σχέδια για φέτος

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
σκέφτομαι ταξίδι έκπληξη στην σύντροφο Πορτογαλία ή Κορέα , ναι είναι άκυρα μεταξύ τους. Αλλά ,έχει κάποιες προσφορές σχετικά που τρέχουν τώρα ,οπότε θέλω να δω πότε θα μπορέσει να πάρει μέρες off ώστε να φύγουμε.
Για Ελλάδα ,ούτε για αστείο.

Evi_Stav

Member
Σίγουρα όχι Ελλάδα. Οι τιμές είναι οι ίδιες (ή και ακριβότερες) με το να πας οπουδήποτε αλλού οπότε σπάνια πάμε πλέον Ελλάδα καλοκαίρι :)

Ευρώπη έχουμε πάει σχεδόν παντού. Έχετε να προτείνετε ίσως κάποιον προορισμό που θα δούμε κάτι "μη ευρωπαϊκό" στην Ευρώπη; Ψάχνουμε για λίγο διαφορετικά τοπία από τα συνηθισμένα της κεντρικής ευρώπης ή της μεσογείου.

Σκεφτόμαστε πολύ έντονα την Ταϊλάνδη καθώς έχουμε βρει εισιτήρια με 600 ευρώ πήγαινε έλα μες τον Αύγουστο. Ψάχνουμε τώρα και τι άλλα μέρη εκτός Bangkok μπορούμε να επισκεφτούμε και προσπαθούμε να υπολογίσουμε ένα συνολικό κόστος ταξιδιού. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε πλάνο με περίπου 1500-1600 ευρώ το άτομο, θα κλείσουμε για Ταϊλάνδη.

Ψάχνουμε, ωστόσο, και οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ασίας μπορεί να ειναι οκ από άποψη καιρού για καλοκαίρι και να μας βγει σχετικά οικονομικό.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Βλέπω Μαδρίτη, Λισαβόνα, Μαρακές...για καλοκαίρι;;; o_O στους 50 βαθμούς, τι ωραίες διακοπές!

Εγώ ιδανικά θα ήθελα κάτι προς βορρά αλλά δεν το βλέπω για φέτος.
@Evi_Stav θα σου έλεγα να δεις και το βόρειο Βιετνάμ αν βρίσκεις συμφέρουσα πτήση.

Evi_Stav

Member
Βλέπω Μαδρίτη, Λισαβόνα, Μαρακές...για καλοκαίρι;;; o_O στους 50 βαθμούς, τι ωραίες διακοπές!

@Evi_Stav θα σου έλεγα να δεις και το βόρειο Βιετνάμ αν βρίσκεις συμφέρουσα πτήση.
Vietnam είναι όνειρο ζωής και το ψάχνω και αυτό.

Τα αεροπορικά είναι λίγο παραπάνω από Ταϊλάνδη (περίπου 700-800 ευρώ πήγαινε-έλα). Εκεί από τιμές τι γίνεται; Έχει πάει; Λες να μπορέσουμε να μείνουμε εντός budget με 800 ευρώ στα αεροπορικά;

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Δυτικά Βαλκάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Σκεφτόμαστε πολύ έντονα την Ταϊλάνδη καθώς έχουμε βρει εισιτήρια με 600 ευρώ πήγαινε έλα μες τον Αύγουστο. Ψάχνουμε τώρα και τι άλλα μέρη εκτός Bangkok μπορούμε να επισκεφτούμε και προσπαθούμε να υπολογίσουμε ένα συνολικό κόστος ταξιδιού. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε πλάνο με περίπου 1500-1600 ευρώ το άτομο, θα κλείσουμε για Ταϊλάνδη.
Πάρτε αδιάβροχα κ ομπρέλες , θα φάτε πολλή βροχή Ταιλάνδη Αύγουστο

Ελπίζω φέτος να πάμε Αστυπάλαια, την κυνηγάω χρόνια και δνε μου κάθεται ποτέ... Το εξωτερικό το καλοκαίρι μου φαινεται μεγάλη ταλαιπώρια να γυρνας απο δω και απο εκει με τόση ζέστη και άπειρο κόσμο.

fani b

Member

Πολύ δίκιο αλλά τα παιδιά μου δεν θελουν βόρειες χώρες το καλοκαίρι γιατί η κορη μου ζει Ολλανδία . Η αλήθεια είναι ότι πριν 2 χρόνια το ταξίδι μας στην Τυνησία ήταν με 48 βαθμούς , αλλά βγήκε . Ειμαι ανοικτή σε προτάσεις χαμηλού ή μέτριου μπατζετ

Τα αεροπορικά είναι λίγο παραπάνω από Ταϊλάνδη (περίπου 700-800 ευρώ πήγαινε-έλα). Εκεί από τιμές τι γίνεται; Έχει πάει; Λες να μπορέσουμε να μείνουμε εντός budget με 800 ευρώ στα αεροπορικά;
για το βιετναμ τα εισιτηρια ειναι εκει που λες γυρω στα 800-900 ευρω και το πιο καλο προγραμμα από ταξιδιωτικο στο βιετναμ παιρνει 900 δολλάρια το άτομο για 14 ημέρες αν θυμαμαι καλα. Δεν ξερω αν βγαινει solo χωρίς group

alma

Member
Ελπίζω φέτος να πάμε Αστυπάλαια, την κυνηγάω χρόνια και δνε μου κάθεται ποτέ... Το εξωτερικό το καλοκαίρι μου φαινεται μεγάλη ταλαιπώρια να γυρνας απο δω και απο εκει με τόση ζέστη και άπειρο κόσμο.
Γιατί δεν σου κάθεται;;;Εμείς πήγαμε πέρσυ, όντως έχει φανατικούς οπαδούς που πάνε κάθε χρόνο αλλά δεν μου φάνηκε απλησίαστη.
Σε σύγκριση με αλλά Δωδεκάνησα δεν προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για ημερήσιες(εκτός από Κουνούπες-Κουτσομυτη), όμως το ίδιο το νησί έχει πράγματα να κάνεις...

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΕΠΑΛ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ

Δεν θα συμβούλευα Βιετνάμ για καλοκαίρι. Εκτός από την ζέστη θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν την αυξημένη υγρασία. Τουλάχιστον αυτό ζήσαμε πρόσφατα και φαντάζομαι οτι το καλοκαίρι (μέχρι τον Ιούλη) θα είναι πιο επιβαρυμένο.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Το σόλο είναι οκ για χοστελ αλλά αν
Δεν θα συμβούλευα Βιετνάμ για καλοκαίρι. Εκτός από την ζέστη θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν την αυξημένη υγρασία. Τουλάχιστον αυτό ζήσαμε πρόσφατα και φαντάζομαι οτι το καλοκαίρι (μέχρι τον Ιούλη) θα είναι πιο επιβαρυμένο.
Κυρίως ο νότος. Στο βορρά δεν έχει τέτοια υγρασία. Καμία σχέση με Ταυλάνδη και Μαλαισία.

Evi_Stav

Member
Πάρτε αδιάβροχα κ ομπρέλες , θα φάτε πολλή βροχή Ταιλάνδη Αύγουστο
Αν πάμε Ταϊλάνδη θα περιοριστούμε σε Bangkok και τα νησιά του κόλπου (koh samui, koh phangan, koh tao) όπου ακόμα και αν βρέξει, λένε πως βρέχει για λίγο και έχει και αρκετές ώρες την ημέρα ηλιοφάνεια.

Δεν θέλουμε να καθόμαστε όλη μέρα στις παραλίες οπότε πιστεύω να μην έχουμε μεγάλο θέμα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.979
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
Miss Grey

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom