vanda
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βιετνάμ και Αργεντινή
Ξεχασμένα από τους ανθρώπους, φθαρμένα από την αλμύρα και το αγιάζι, περιμένουν υπομονετικά το καλοκαίρι για λίγη προσοχή. (Παραλία Κοκκωνίου Κορινθίας)
χαχα σε ξεγέλασαν! αυτά δεν είναι παγκάκια, σε αυτά δοκιμάζουν αν έληξαν τα αντιτετανικά!!Ξεχασμένα από τους ανθρώπους, φθαρμένα από την αλμύρα και το αγιάζι, περιμένουν υπομονετικά το καλοκαίρι για λίγη προσοχή. (Παραλία Κοκκωνίου Κορινθίας) View attachment 341503
Κάτι τέτοια ταλαίπωρα παγκάκια είχε πριν χρόνια σε μια από τις μικρές αγαπημένες μου παραλίες που πήγαινα στο Λουτράκι. Τελικά ένα Σαββατοκύριακο πήρα γυαλόχαρτο , τα έτριψα τα αστάρωσα και τα έβαψα μόνη μου με μπογιές που μου είχαν μείνει στο σπίτι.χαχα σε ξεγέλασαν! αυτά δεν είναι παγκάκια, σε αυτά δοκιμάζουν αν έληξαν τα αντιτετανικά!!
Αυτά κάθε καλοκαίρι, τα καλωπίζει ο δήμος, ευτυχώς.Κάτι τέτοια ταλαίπωρα παγκάκια είχε πριν χρόνια σε μια από τις μικρές αγαπημένες μου παραλίες που πήγαινα στο Λουτράκι. Τελικά ένα Σαββατοκύριακο πήρα γυαλόχαρτο , τα έτριψα τα αστάρωσα και τα έβαψα μόνη μου με μπογιές που μου είχαν μείνει στο σπίτι.
Ακόμα κρατάνε απ ότι είδα το καλοκαίρι που μας πέρασε κι ας έχουν περάσει 5-6 χρόνια από τότε.
Και στο Λουτράκι ο δήμος σουλουπώνει πολλά πριν την τουριστική σεζόν αλλά δυστυχώς μόνο όσα είναι στη μόστρα και όσα βλέπει η πεθερά. Δεν με χάλασε πάντως καθόλου που τα έφτιαξα. Μου αρέσει γενικά το βάψιμο, με χαλαρώνει. Άσε που όποτε πηγαίνω τα καμαρώνω σαν "παιδιά" μου.Αυτά κάθε καλοκαίρι, τα καλωπίζει ο δήμος, ευτυχώς.
ψήνεις μαγειρεύεις ασταρώνεις πες τώρα ότι φτιάχνεις και τις βρύσες να σε λατρέψουμε!Και στο Λουτράκι ο δήμος σουλουπώνει πολλά πριν την τουριστική σεζόν αλλά δυστυχώς μόνο όσα είναι στη μόστρα και όσα βλέπει η πεθερά. Δεν με χάλασε πάντως καθόλου που τα έφτιαξα. Μου αρέσει γενικά το βάψιμο, με χαλαρώνει. Άσε που όποτε πηγαίνω τα καμαρώνω σαν "παιδιά" μου.
ψήνεις μαγειρεύεις ασταρώνεις πες τώρα ότι φτιάχνεις και τις βρύσες να σε λατρέψουμε!