κατονόμασε please γιατί με τα χρόνια έχω γίνει φοβερός τεμπέλης να ψάξωΧίλια πράγματα εχει: αρχαία, ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική, ένα από τα ωραιότερα φαράγγια στον κόσμο, τροπικά νησιά, εξαιρετικό βυθό.
... και 5 world heritage sites. Αλλά και πέρα απ' όλα αυτά, και μόνη η εμπειρία σε ένα άκραία θρησκόληπτο τόπο εν πολλοίς άγνωστο στους δυτικούς, αξίζει.Χίλια πράγματα εχει: αρχαία, ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική, ένα από τα ωραιότερα φαράγγια στον κόσμο, τροπικά νησιά, εξαιρετικό βυθό.
Ναι φτάνει να μην γίνει το ελα να δεις από περίεργους τουρίστες που θα σπεύσουν, τουτέστιν ΚΙΝΕΖΟΥΣ... και 5 world heritage sites. Αλλά και πέρα απ' όλα αυτά, και μόνη η εμπειρία σε ένα άκραία θρησκόληπτο τόπο εν πολλοίς άγνωστο στους δυτικούς, αξίζει.
Λάθος η εκτίμησή σου. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό που λες. Και μη με ρωτήσεις πώς το ξέρω. Απλά το ξέρω...πάντα με μπούργκα στα ανοιχτά μέρη και ότι στα ξενοδοχεία θα ζητάνε πιστοποιητικό γάμου για τα δίκλινα...
Έχω φτιαγμένο ήδη πρόγραμμα από πέρυσι. Απλά περίμενα την επίσημη ανακοίνωση. Άργησε λίγους μήνες αλλά ήρθε...κατονόμασε please γιατί με τα χρόνια έχω γίνει φοβερός τεμπέλης να ψάξω
Δεν πάνε σε τέτοια, όχι έτσι γρήγορα.Ναι φτάνει να μην γίνει το ελα να δεις από περίεργους τουρίστες που θα σπεύσουν, τουτέστιν ΚΙΝΕΖΟΥΣ
Ειδικά στη βόλτα στη βραδινή αγορά όταν είδα το μικροπωλητή ντυμένο στην πένα να μιλάει καλύτερα αγγλικά απ' τον happy και τις γυναίκες με τα νικάμπ να χαιρετάνε στην κάμερα, πείστηκα ότι ο μικροπωλητής δεν ήταν ασφαλίτης και ότι ο χαιρετισμός των γυναικών ήταν αυθόρμητος.Με αφορμή την τουριστική visa είδα το επεισόδιο του happytraveller για το ταξίδι του στη Σαουδικη Αραβία στο πλαίσιο πρόσκλησής του απο τουριστικούς φορείς της χώρας.
Ασχέτως του τι είναι όλοι αυτοί (βίντεο τουριστικής προώθησης είναι...) , θα είναι λίγο απίθανο να διαφημίζουν ότι πας με το μαλλί να ανεμίζει και να σε συλλαμβάνουν αν δε φοράς μπούργκα.Ειδικά στη βόλτα στη βραδινή αγορά όταν είδα το μικροπωλητή ντυμένο στην πένα να μιλάει καλύτερα αγγλικά απ' τον happy και τις γυναίκες με τα νικάμπ να χαιρετάνε στην κάμερα, πείστηκα ότι ο μικροπωλητής δεν ήταν ασφαλίτης και ότι ο χαιρετισμός των γυναικών ήταν αυθόρμητος.
Δε θυμάμαι ονόματα καλέ μου, αλλά σίγουρα μου κοστίζει πολλαπλά απ ό,τι εσένα και σε χρόνο και σε χρήμα να τα ψάξω. Θα σου αρέσουν πολύ.κατονόμασε please γιατί με τα χρόνια έχω γίνει φοβερός τεμπέλης να ψάξω