Είμαι ένας από αυτούς που όντως δεν καταλαβαίνουν γιατί θα πρέπει να είναι τιμή μου που είναι στο top 20. Χαρά μπορεί να είναι που έχουμε μια πολύ καλή εταιρεία στην χώρα και πετάμε με αυτήν όποτε μπορούμε αλλά μέχρι εκεί. Ιδιωτική εταιρεία είναι, η τιμή για την επιτυχία της ανήκει στους δημιουργούς της και στους εργαζόμενους σε αυτήν.Δυστυχώς μερικοί δεν καταλαβαίνετε ότι ειναι τιμή μας σαν Έλληνες να είναι η Aegean Airlines στο τοπ 20 αεροπορικών στον κόσμο.
Τα ίδιο περίπου με το παραπάνω. Αν και με Aegean έχουμε την χαρά να πετάμε αραιά και που. Σε αυτά μάλλον ούτε την χαρά θα έχουμε ποτέ να πάμε παρά τις απίθανες προσφορές για τις οποίες μας ενημέρωσες σε προηγούμενο ποστ. Είναι σαν να μην υπάρχουν.Τιμή μας το να έχουμε ξενοδοχεία σαν το Amanzoe και το Costa Navarino
Καμία τιμή ειδικά σε αυτή την περίπτωση. Αντιθέτως ουδόλως μας απασχολεί τι θα πει ο διάσημος.Τιμή μας να βγει ο κάθε διάσημος με εκατομμύρια followers και να πει "amazing sunset in Santorini".
Είναι άλλο πράγμα να είσαι ξακουστός για την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών και άλλο πράγμα να είναι ξακουστή η χώρα για την ομορφιά της.Δεν πειράζει ας είμαστε ξακουστοί σε όλο τον κόσμο για τον τουρισμό μας
Αμ δε. Η κυρία Κατίνα ούτε τέλος Σεμπτέμβρη μπορεί να πάει, ούτε γενικώς, εκτός αν την φιλοξενήσει καμιά φίλη της σε εξοχική κατοικία γιατί παίρνει 600 ευρώ σύνταξη και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απίθανες προσφορές των 200 ευρώ στο costa navarino. Στην καλύτερη μέχρι πόρτο γερμενό δηλαδή.και η κυρία Κα, τίνα, μπορεί να πάει διακοπές και τέλος Σεπτέμβρη. Αλλιώς ας πάει Πόρτο.
ακριβώς...από επιχειρηματική σκοπιά σωστά στημένη εταιρεία η Aegean αλλά να νοιώθω και περήφανος για αυτήν νομίζω ότι είναι ανέκδοτο...ρωτήστε πόσο περήφανοι είναι όσοι για χρόνια πηγαινοέρχονταν Θεσσαλονίκη - Κρήτη από την τιμολογιακή της πολιτική...Είμαι ένας από αυτούς που όντως δεν καταλαβαίνουν γιατί θα πρέπει να είναι τιμή μου που είναι στο top 20. Χαρά μπορεί να είναι που έχουμε μια πολύ καλή εταιρεία στην χώρα και πετάμε με αυτήν όποτε μπορούμε αλλά μέχρι εκεί. Ιδιωτική εταιρεία είναι, η τιμή για την επιτυχία της ανήκει στους δημιουργούς της και στους εργαζόμενους σε αυτήν.
Όσο θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν οι άνθρωποι. Δεν πληρώνεις μόνο για την ποιότητα του καταλύματος, αλλά και για την τοποθεσία του. Πολλοί άνθρωποι ανα τον κόσμο θα πληρωναν και περισσοτερο για χειροτερο καταλυμα για να βρισκονται στη νοτιο Πελοπόννησο, αλλα προφανως δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα, αυτο που για καποιον ειναι ευκαρια για άλλον είναι αδιάφορο . Αν δεν είχε έπιπλα από τα 80ς προφανώς θα χρεωνε παραπάνω. Αν δε βρει τα 80 ευρώ που ζητάει, θα πουλήσει φτηνότερα, απλο είναι.ακριβώς...από επιχειρηματική σκοπιά σωστά στημένη εταιρεία η Aegean αλλά να νοιώθω και περήφανος για αυτήν νομίζω ότι είναι ανέκδοτο...ρωτήστε πόσο περήφανοι είναι όσοι για χρόνια πηγαινοέρχονταν Θεσσαλονίκη - Κρήτη από την τιμολογιακή της πολιτική...
Πάντως, η κοντά στα Πορτογαλικά δεδομένα χώρα μας, έχει κάτι δωμάτια με κρεβάτι-κομοδίνο-ντουλάπα (από τα ΄80s και τα τρία) στη νότια Πελοπόννησο 10-15 Ιουλίου με κάτι 80άρια και 90άρια ευρώ...πόσο δλδ θα κόστιζαν χωρίς τον κορωνοιό;
δεν αντιλέγω...με την διαφορά ότι και για άλλα μέρη στον Ευρώπη με ανάλογα χαρακτηριστικά υπάρχει μεγάλη ζήτηση (πχ Κροατία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σικελία) με σαφώς καλύτερες τιμές....Όσο θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν οι άνθρωποι. Δεν πληρώνεις μόνο για την ποιότητα του καταλύματος, αλλά και για την τοποθεσία του. Πολλοί άνθρωποι ανα τον κόσμο θα πληρωναν και περισσοτερο για χειροτερο καταλυμα για να βρισκονται στη νοτιο Πελοπόννησο, αλλα προφανως δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα, αυτο που για καποιον ειναι ευκαρια για άλλον είναι αδιάφορο . Αν δεν είχε έπιπλα από τα 80ς προφανώς θα χρεωνε παραπάνω. Αν δε βρει τα 80 ευρώ που ζητάει, θα πουλήσει φτηνότερα, απλο είναι.
Είμαι ένας από αυτούς που όντως δεν καταλαβαίνουν γιατί θα πρέπει να είναι τιμή μου που είναι στο top 20. Χαρά μπορεί να είναι που έχουμε μια πολύ καλή εταιρεία στην χώρα και πετάμε με αυτήν όποτε μπορούμε αλλά μέχρι εκεί. Ιδιωτική εταιρεία είναι, η τιμή για την επιτυχία της ανήκει στους δημιουργούς της και στους εργαζόμενους σε αυτήν.
Ψάξε να δεις πως το Costa Navarino έχει βοηθήσει την τοπική κοινωνία. Θα εκπλαγείς και ας μην μπορούν να πάνε, όλοι το βλέπουν.Τα ίδιο περίπου με το παραπάνω. Αν και με Aegean έχουμε την χαρά να πετάμε αραιά και που. Σε αυτά μάλλον ούτε την χαρά θα έχουμε ποτέ να πάμε παρά τις απίθανες προσφορές για τις οποίες μας ενημέρωσες σε προηγούμενο ποστ. Είναι σαν να μην υπάρχουν.
Δωρεάν marketing, όπως ο Michael Jordan κλείνει συμφωνία π.χ. με την Nike, κάπως έτσι είναι όταν π.χ. ο Christiano Ronaldo έρχεται στη Μεσσηνία. Π.χ. Το να διοργανώνει τουρνουά golf το costa navarino, είτε εσύ παίζεις golf είτε όχι, είναι διαφήμιση για υψηλού επιπέδου τουρισμό. Ούτε εγώ παίζω golf.Καμία τιμή ειδικά σε αυτή την περίπτωση. Αντιθέτως ουδόλως μας απασχολεί τι θα πει ο διάσημος.
Στα λόγια μου έρχεσαι, η Ελλάδα είναι ψηλά και σε ομορφιά και σε δείκτες ποιότητας.Είναι άλλο πράγμα να είσαι ξακουστός για την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών και άλλο πράγμα να είναι ξακουστή η χώρα για την ομορφιά της.
Δεν είπαμε να πάει στο Costa Navarino, αλλά σίγουρα μπορεί να βρει ένα αξιοπρεπέστατο κατάλυμα σε καλή τιμή σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Η Ελλάδα έχει για όλα τα βαλάντια, δεν είναι Μαλδίβες.Αμ δε. Η κυρία Κατίνα ούτε τέλος Σεμπτέμβρη μπορεί να πάει, ούτε γενικώς, εκτός αν την φιλοξενήσει καμιά φίλη της σε εξοχική κατοικία γιατί παίρνει 600 ευρώ σύνταξη και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απίθανες προσφορές των 200 ευρώ στο costa navarino. Στην καλύτερη μέχρι πόρτο γερμενό δηλαδή.
Συγχαρητήρια λοιπόν που στην Ελλάδα οι τιμές είναι αυξημένες, κάτι θα έχουμε καλύτερο δεν νομίζετε?με την διαφορά ότι και για άλλα μέρη στον Ευρώπη υπάρχει ζήτηση με ανάλογα χαρακτηριστικά ( πχ Κροατία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σικελία) με σαφώς καλύτερες τιμές....
Ποσο ωραια τα γραφεις!!!!Παντως κι εγω συμφωνω μαζι σου.Είμαι ένας από αυτούς που όντως δεν καταλαβαίνουν γιατί θα πρέπει να είναι τιμή μου που είναι στο top 20. Χαρά μπορεί να είναι που έχουμε μια πολύ καλή εταιρεία στην χώρα και πετάμε με αυτήν όποτε μπορούμε αλλά μέχρι εκεί. Ιδιωτική εταιρεία είναι, η τιμή για την επιτυχία της ανήκει στους δημιουργούς της και στους εργαζόμενους σε αυτήν.
Τα ίδιο περίπου με το παραπάνω. Αν και με Aegean έχουμε την χαρά να πετάμε αραιά και που. Σε αυτά μάλλον ούτε την χαρά θα έχουμε ποτέ να πάμε παρά τις απίθανες προσφορές για τις οποίες μας ενημέρωσες σε προηγούμενο ποστ. Είναι σαν να μην υπάρχουν.
Καμία τιμή ειδικά σε αυτή την περίπτωση. Αντιθέτως ουδόλως μας απασχολεί τι θα πει ο διάσημος.
Είναι άλλο πράγμα να είσαι ξακουστός για την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών και άλλο πράγμα να είναι ξακουστή η χώρα για την ομορφιά της.
Αμ δε. Η κυρία Κατίνα ούτε τέλος Σεμπτέμβρη μπορεί να πάει, ούτε γενικώς, εκτός αν την φιλοξενήσει καμιά φίλη της σε εξοχική κατοικία γιατί παίρνει 600 ευρώ σύνταξη και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απίθανες προσφορές των 200 ευρώ στο costa navarino. Στην καλύτερη μέχρι πόρτο γερμενό δηλαδή.
Ε τότε δύο ενδεχόμενα υπαρχουν:δεν αντιλέγω...με την διαφορά ότι και για άλλα μέρη στον Ευρώπη υπάρχει ζήτηση με ανάλογα χαρακτηριστικά ( πχ Κροατία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σικελία) με σαφώς καλύτερες τιμές....
Συγχαρητήρια λοιπόν που στην Ελλάδα οι τιμές είναι αυξημένες, κάτι θα έχουμε καλύτερο δεν νομίζετε?
όχι...
πασοκική λογική (αλλά λίγο καλύτερη...έχει απόδειξη..)Αφού υπάρχουν άνθρωποι που για δεκαετίας 80ς καταλύματα δίνουν 80€, μάγκας ο επιχειρηματίας που τα παίρνει, αν κόβει και απόδειξη (που θα κόβει λόγω booking κτλ) όλα τέλεια.
εδώ συμφωνώ απόλυτα...αλλά σε κάθε περίπτωση είναι απογοητευτικό να βλέπεις στην πράξη το πόσο δυσκολο είναι οικονομικά να ταξιδέψεις στην ίδια σου την χώρα αν δεν είσαι στα 200-300 αλλά στα 800-900 χλμ μακριά...Όπως και να έχει, αν το παρακολουθήσεις, θα έχει ενδιαφέρον να δεις αν τελικά θα βρει πελάτες ή όχι, αν και λόγω καταστάσεων είναι περίεργη η φετινή σαιζόν.
δεν ξέρω αν ισχύει 100% to num 3...παλιά όταν ήμουνα ελλάδα κάποια πρακτορεία (germanika) όταν ήθελες να κλείσεις κάτι on line δεν είχανε την ελλάδα σαν επιλογή εκεί που βάζεις την διεύθυνση...1. Ισχυει
2. Ισχυει
3. Εν μερει ισχυει, αλλα μπορει και οποισδηποτε Ελληνας αν θελει να κλεισει τις διακοπες του μεσω πρακτορειου.
4. Ισχυει αλλα και παλι οι διανυκτερευσεις κατοικων της Ελλαδας σε ξενοδοχεια της χωρας ειναι απο τις υψηλοτερες συγκριτικα με τον πληθυσμο της.
nope...Fortuna mallonΤο Νότος πρέπει να λες