Πως δείχνει κάποιος την λανθασμένη αντίληψη που έχει για τον ελληνικό τουρισμό σε 6 μόλις λέξεις.αυτός που πουλάει θάλασσα και μπόμπες
Πως δείχνει κάποιος την λανθασμένη αντίληψη που έχει για τον ελληνικό τουρισμό σε 6 μόλις λέξεις.αυτός που πουλάει θάλασσα και μπόμπες
Είσαι σίγουρος; Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις. Ποια είναι η πηγή σου;Αγαπητέ οι παππούδες του Τέσλα ήταν από το Κασλά Κοζάνης, το όνομα αυτό χρησιμοποιούσαν και σαν επώνυμο όταν έμεναν στο Ζάγκρεμπ. Όταν πήγε γυμνάσιο στο Βελιγράδι ο καθηγητής δυσκολεύονταν να του λέει συνέχεια ΤΕ (εσύ) Κασλά και έτσι προέκυψε το Τέσλα που του έμεινε
o panpan(ο πανπαν νομιζω ειναι σχετικος με τον τουρισμο, αλλα στην Ισπανια, γι' αυτο τον συμπεριλαμβανω)
Τι να πω κι εγώ,εδώ έχουν μιλήσει εγκέφαλοι-παντογνώστες του τουρισμού.Παν παν απο εσενα παντως που ζεις και εργαζεσαι στον τουρισμο μιας πολυ πιο εξελιγμενης τουριστικα απο την δικια μας χωρα θα ηταν ευπροσδεκτη οποιαδηποτε κριτικη οσο σκληρη και να ηταν!
Θα πω τον Βαγγέλα να σου κόψει το διαρκείας στο Καραισκάκη.Και πιο πολλα χρονια εχεις στην πλατη σου νομιζω,
Είναι υπέροχα,είναι τέλεια,αλλά για καλοκαίρι ΠΑΤΟΣ.Πιο πάτος δεν γίνετε.Παρεμπιπτόντως δεν έχω πάει ακόμα Νίκαια-Κάννες αλλά όλοι όσοι έχουν πάει και ειδικά φίλοι Βορειοευρωπαίοι και Λατίνοι μου έχουν πει αυτό που λες ακριβώς. Πως είναι υποδεέστερα από τα ελληνικά νησιά.
Εγώ τα έχω στα Channel island.Τώρα βέβαια οι περισσότεροι επιχειρηματίες,όπως ειπώθηκε εδώ,έχουν λογαριασμούς στα Cayman Islands,
Χαλάρωσε,Θα υποτιμηθεί το Γουάν.Η Κοζάνη έχει συμβάλλει τόσο στην οικονομία της χώρας που θα χρειαζότανε όλη η Κίνα να περάσει από τα Φηρά για να ισιώσει το πράγμα.
ουπς συγγνώμη πολύ, συγχωράτε με, εγώ θυμάμαι την παλιά Μύκονο και Σαντορίνη που δεν είχαν ούτε Θέατρο ούτε Όπερα, ούτε μια Βιβλιοθήκη, ούτε ένα Πολιτιστικό Κέντρο και τότε οι καλλιτέχνες ερχόταν για την Ψαρού ενώ τώρα έρχονται για να εγκαινιάσουν τις εκθέσεις τους. Οι μεγάλοι ροκ σταρ που λατρέψαμε πλέον έρχονται για συναυλίες στη Μύκονο και την Σαντορίνη, οι σχεδιαστές μόδας ξεκινούν από τα νησιά μας τις πρώτες παρουσιάσεις και η Μέρυλ Στριπ αν δεν κερδίσει το χειροκρότημα σε αποθήκη στη Μύκονο δεν τολμάει να εμφανιστεί στο Μπρόντγουει.Πως δείχνει κάποιος την λανθασμένη αντίληψη που έχει για τον ελληνικό τουρισμό σε 6 μόλις λέξεις.
Είσαι σίγουρος; Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις. Ποια είναι η πηγή σου;
Εκτός και αν τρολάρεις!
Το ΚουλουριΕίσαι σίγουρος; Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις. Ποια είναι η πηγή σου;
και τα καταγάλανα νερά της Σάμου
Ξεχασες να γραψεις τη σημαντικοτερη λεξη στην αρχη της περιγραφης :" εξεταζονται..." συμφωνα με τις πληροφοριες του ΧΥΖ σαιτ.Μείωση ΦΠΑ για εστίαση, διανυκτερεύσεις, αεροπορικά εισιτήρια από Σεπτέμβριο
https://hellasjournal.com/2020/05/k...ka-isitiria-erotimatiko-i-diarkia-ton-metron/
Αυτό είναι ευχάριστο. Δείχνει ότι έχει γίνει πρόοδος από την εποχή που κάποιοι Έλληνες εστιάτορες νόμιζαν ότι οι Ευρωπαίοι πελάτες τους έτρωγαν μόνο σαλάτες το μεσημέρι, επειδή ήταν φθηνές. Φυσικά δεν έμειναν άπρακτοι. Ανέβασαν αμέσως τις τιμές.ξερουμε και τις καταναλωτικες συμπεριφορες των λαων που μας επισκεπτονται μαζικα και τις συνηθειες τους
Εδώ έχω μιά απορία στην οποία θα ήθελα να μου απαντήσεις.Ξερουμε να διαχωριζουμε την καλοπιστη κριτικη απο την πικροχολη