greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Ναι σκεφτομαι να ξαναπαω οταν επισκεφθω Γενοβα και Cinque terre.
τώρα γιατί δεν τα συγκεντρώνεις όλα αυτά τα ενδιαφέροντα σε μια ιστορία να ξεστραβωθούμε κι εμείς που έχουμε μαύρα μεσάνυχτα για το Τορίνο....Aπο την πολη επιβαλλεται μια επισκεψη στη Βασιλικη της Superga.Eνας υπεροχος αρχιτεκτονικα ναος οπου με υποχρεωτικη ξεναγηση μπορει κανεις να επισκεφθει τους βασιλικους ταφους μελων του οικου της Σαβοιας.Ειναι πανω σε λοφο με εξαιρετικη θεα στην πολη και στις Αλπεις.Στο πισω μερος της Βασιλικης υπαρχει ενα συγκινητικο μνημειο στη μνημη των ποδοσφαιριστων της Τορινο που σκοτωθηκαν σε αεροπορικο δυστυχημα που εγινε εκει το 1948.
Ο λοφος ειναι πολυ ευκολα προσβασιμος με το τραμ 15 απο την piazza Castello μεχρι το Sassi κι απο εκει με το τρενακι σε 15 λεπτα φθανετε στη Βασιλικη. View attachment 229419 View attachment 229420 View attachment 229421 View attachment 229422 View attachment 229423 View attachment 229424
Αχ Παναγιωτη μου,εχω τετοια βαρεμαρα που κι αυτα που γραφω θαυμα ειναι!Παντως θα προσπαθησω να μαζεψω ο,τι περισσοτερο μπορω!τώρα γιατί δεν τα συγκεντρώνεις όλα αυτά τα ενδιαφέροντα σε μια ιστορία να ξεστραβωθούμε κι εμείς που έχουμε μαύρα μεσάνυχτα για το Τορίνο....
τώρα γιατί δεν τα συγκεντρώνεις όλα αυτά τα ενδιαφέροντα σε μια ιστορία να ξεστραβωθούμε κι εμείς που έχουμε μαύρα μεσάνυχτα για το Τορίνο....
Παιδια εαν θελετε και σας ενδιαφερει το Τορινο ως προορισμος, μπορω να φτιαξω εγω εναν οδηγο της πολης αυτηςΑχ Παναγιωτη μου,εχω τετοια βαρεμαρα που κι αυτα που γραφω θαυμα ειναι!Παντως θα προσπαθησω να μαζεψω ο,τι περισσοτερο μπορω!
Ειναι για να το κανουμε συζητηση?Παιδια εαν θελετε και σας ενδιαφερει το Τορινο ως προορισμος, μπορω να φτιαξω εγω εναν οδηγο της πολης αυτης
Μην υπεκφεύγεις εσυ....Ειναι για να το κανουμε συζητηση?