• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τοποθεσίες ταινιών!

spor_os

Administrator
Είπαμε να βάζουμε εικόνες από ταινίες που θα μαρτυρούν την τοποθεσία.
ΟΧΙ απλώς στιγμιότυπα.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ναι το ξερω αλλα αν βαλω φωτο απο την ταινια ,επειδη η ταινια αφορα συγκεκριμενη χωρα και πολη τοτε θα ηταν απιστευτα ευκολο.αν θεωρειται οτι πρεπει να ακυρωθει ,τοτε κανενα προβλημα.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Βρε θηρία τις φωτο τις βάζετε από το moovie locations και μετά τις βρίσκετε από εκεί? και εγώ είχα μείνει κατάπληκτη από τις γνώσεις σας! ευτυχώς η helen μου άνοιξε τα μάτια. Τελικά κερδίζει αυτός που πρώτος θα βρει την φωτο από το site αυτό. Ωραίες γνώσεις μα την αλήθεια έχετε!!:rolleyes::rolleyes:
Κι όμως, μπορείς να εξακολουθήσεις να μένεις κατάπληκτη! Αυτός που βάζει τη φωτό βοηθιέται από διάφορα σάιτ για να βρει φωτό από την ταινία που θέλει, αυτός που ψάχνει να τη βρει, όμως, δεν έχει καμία βοήθεια...Αυτό, τουλάχιστον, καταλαβαίνω εγώ...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
atbn3_google_com_images_e77e66236e42cf7aa3bd032a3ad99c30._.jpg Φαίνεται καλά τώρα αυτή η φωτό ή μαρτυράει από που την βρήκα?

Κι αυτή μαρτυριάρα είναι...
Όταν βρίσκεις μια φωτό στο google photo, πατάς εκεί που λέει προβολή πλήρους μεγέθους ,κι ύστερα τη σώζεις με κάποιο άσχετο όνομα. Έτσι, αν κάποιος κάνει δεξί κλικ πάνω στην εικόνα σου, θα τη δει μόνο με το άσχετο όνομα που της έχεις δώσει. Κάνε μια δοκιμή στην προεπισκόπηση μηνύματος, προτού το καταχωρήσεις.

HELEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική
οκ κατάλαβα. Αλλά θέλω όμως να μου πείτε ποια πασίγνωστη ταινία έχει γυριστεί σε αυτή την τοποθεσία. Ειδικά οι περισσότερες γυναίκες την έχουν δει. Έχει γυριστεί την δεκαετία του 80΄

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
οι γεφυρες του Μαντισον ;

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Εγώ δεν απαντάω γιατί το έχω ήδη βρει από τη φωτό...αν το βρει κάποιος χωρίς να 'κλέψει', καλώς, αλλιώς βάλε άλλη...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Dirty dancing...

Ξαναβάλε, όμως, γιατί δεν 'πιάνεται' γι απάντηση....

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
μηπως ειναι η λαμψη ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα