Το lord of war δεν έχει Οδησσό. κάπου στην τσεχία έχουν γυριστεί κάτι σκηνές.
Λοιπόν έχω μια ερώτηση: αν έβαζα φωτογραφία του πύργου του Άιφελ, θα έπρεπε να βρείτε ποια ταινία έχω εγώ στην γκλάβα μου? το little odessa τηρεί τις προυποθέσεις. είναι στην Οδησσό. (δεν έχω παρακολουθήσει όλο το forum από την αρχή). έχω βέβαια να πω ότι η δικιά μου ταινία έχει μια σκηνή ακριβώς όπως έχω τραβήξει την φώτο.
Για το θωρηκτό θα ήταν πιο δόκιμο να έβαζα την παρακάτω φωτογραφία (η σκάλα ποτέμκιν στην Οδησσό δωρεάν από το κατάστημα). Λοιπόν θα βοηθήσω αρκετά καθώς πιστεύω ότι δεν ήταν και πολύ πετυχημένη η φωτογραφία μου. Όπως το mission impossible που προαναφέρθηκε, έχει βγει και αυτό σε τριλογία.
Όπως είπα, η ταινία "χαίρει" τρεις συνέχειες. macho τύπος μεταφέρει Ουκρανίδα καλλονή (είπαμε αμερικανιά) από Μονακό μέσω Βουδαπέστης στην Οδησσό. Εκεί την περιμένει ο μπαμπάς υπουργός. Η σεκάνς της εισόδου τους στην Οδησσό, είναι η φωτογραφία ενώ όλη η τελική σκηνή είναι γυρισμένη στην πόλη γενικότερα. Η ταινία είναι του 2009. αυτά για τώρα. στην επόμενη βοήθεια θα σας δώσω τα 5 πρώτα και τελευταία γράμματα του τίτλου!!