NightcoreKing
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Άγνωστο_Καλοκαίρι :P
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεα Ζηλανδια!
Αν καταλαβα καλα , δηλαδη λες πχ. αν ειδαν την ιστορια 30.000 ατομα και πηρε πχ 200 like συνολο πχ οντως μια ιστορια που ειδαν 15.000 ατομα και ειχε 200 ή και παρακατω προφανως η 2η ειναι καλυτερη ακομα κ αν την ειδαν λιγοτερα ατομα....βεβαια κ τα like υποκειμενικα ειναι πολλες φορες, εγω πχ βαζω ..ο αλλος που ειναι πιο σκληρος κριτης μπορει οχι, ο αλλος απλα δε ξερει που ειναι το κουμπι xD ο αλλος απλα θελει περισσοτερο να παιρνει αυτος like κ οχι να δινει...δεν ανταποκρινονται ΠΛΗΡΩΣ στην πραγματικοτητα αλλα οντως εχουνε μεγαλυτερη βαση απο πολλα εδω μεσαΕγώ έχω απορία σε κάθε ιστορία ή ποστ πόσα views είναι από μη μέλη και μάλιστα uniqie viewers. Εκτός των άλλων υποθέτω (μπορεί και να κάνω λάθος) πως θα καταδείξει και το ότι ο αριθμός των likes είναι αναλογικά ασήμαντο. Δηλαδή μια ιστορία για τον Άγιο Δομίνικο που έχει 210.00 views, πόσοι την είδαν; Αν την είδαν 30.000 άτομα, το αν πήρε στο δημοφιλέστερο ποστ της 50 likes είναι σταγόνα στον ωκεανό και αδιάφορο. Εγώ θα ήθελα να ξέρω πόσα άτομα διάβασαν αυτή την ιστορία (γιατί θεωρητικά τα views μπορεί να είναι όλα από τον ίδιο το συγγραφέα, ή επαναλαμβανόμενες επισκέψεις από τους 50 που έδωσαν το like).