27 Αυγούστου 2008 #85 M mitsos7 Member Μηνύματα 88 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι Searching ερμ..mitsos7= Δημήτρης και γαύρος
10 Σεπτεμβρίου 2008 #86 trelokefalonitis Member Μηνύματα 122 Likes 10 Επόμενο Ταξίδι Καλαβρυτα Σ/Κ... Ταξίδι-Όνειρο ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ... Δεν νομιζω οτι θελει επεξηγηση το δικο μου?????οποιος εχει παει ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θα καταλαβει που κολλαει το τρελος....
Δεν νομιζω οτι θελει επεξηγηση το δικο μου?????οποιος εχει παει ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θα καταλαβει που κολλαει το τρελος....
10 Σεπτεμβρίου 2008 #87 NTINA Member Μηνύματα 820 Likes 147 Επόμενο Ταξίδι Άγραφα Ταξίδι-Όνειρο Γουατεμάλα trelokefalonitis said: Δεν νομιζω οτι θελει επεξηγηση το δικο μου?????οποιος εχει παει ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θα καταλαβει που κολλαει το τρελος.... κλικ για όλη την παράθεση... Στα κεφαλλονίτικα κουρλός ή μήπως κάνω λάθος??
trelokefalonitis said: Δεν νομιζω οτι θελει επεξηγηση το δικο μου?????οποιος εχει παει ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θα καταλαβει που κολλαει το τρελος.... κλικ για όλη την παράθεση... Στα κεφαλλονίτικα κουρλός ή μήπως κάνω λάθος??
10 Σεπτεμβρίου 2008 #88 S sunset Member Μηνύματα 8 Likes 0 sunset αθεραπευτα ρομαντικη, φυση μελαγχολικη...θαρρω αυτη ειναι η εξηγηση του sunset..:roll:
11 Σεπτεμβρίου 2008 #90 M mariashaki Member Μηνύματα 54 Likes 2 Επόμενο Ταξίδι οπου με βγαλει ο δρομος.. Ταξίδι-Όνειρο λατινικη αμερικη εμενα ειναι απλουστατο..το ονομα μου και το ονομα της Σακιρα!
11 Σεπτεμβρίου 2008 #91 V violator Member Μηνύματα 26 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι ?? Ταξίδι-Όνειρο κοστα ρικα-αργεντινη violator ειναι το καλυτερο αλμπουμ των Depeche Mode και επειδη ειμαι fan τους τους κλεβω τον τιτλο σε καποια φορουμ.
violator ειναι το καλυτερο αλμπουμ των Depeche Mode και επειδη ειμαι fan τους τους κλεβω τον τιτλο σε καποια φορουμ.
11 Σεπτεμβρίου 2008 #92 S soula5905 Member Μηνύματα 28 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι το ψάχνω... Ταξίδι-Όνειρο Μαλδίβες violator η έμπνευσή σου είναι super. απορώ γιατί δεν το είχα σκεφτεί πρωτη??? αλλά σκέφτηκα κάτι τελείως πρωτότυπο, το όνομά μου και 4 τυχαίους αριθμούς! έτσι για να μην βρεθεί και καμιά άλλη vasoula και μπερδευόμαστε!!!
violator η έμπνευσή σου είναι super. απορώ γιατί δεν το είχα σκεφτεί πρωτη??? αλλά σκέφτηκα κάτι τελείως πρωτότυπο, το όνομά μου και 4 τυχαίους αριθμούς! έτσι για να μην βρεθεί και καμιά άλλη vasoula και μπερδευόμαστε!!!
11 Σεπτεμβρίου 2008 #93 M Markos Member Μηνύματα 132 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι Ταϊλάνδη Ταξίδι-Όνειρο Τανζανία - Ζανζιβάρη Τεράστια πρωτοτυπία και το δικό μου...
12 Σεπτεμβρίου 2008 #94 trelokefalonitis Member Μηνύματα 122 Likes 10 Επόμενο Ταξίδι Καλαβρυτα Σ/Κ... Ταξίδι-Όνειρο ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ... NTINA said: Στα κεφαλλονίτικα κουρλός ή μήπως κάνω λάθος?? κλικ για όλη την παράθεση... Ντινουλα δικια μας εισαι?????? αν εγραφα κουρλοκεφαλονιτις ποιος με καταλαβενε????
NTINA said: Στα κεφαλλονίτικα κουρλός ή μήπως κάνω λάθος?? κλικ για όλη την παράθεση... Ντινουλα δικια μας εισαι?????? αν εγραφα κουρλοκεφαλονιτις ποιος με καταλαβενε????
12 Σεπτεμβρίου 2008 #95 F fidi Member Μηνύματα 7 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι ΒΙΕΤΝΑΜ Ταξίδι-Όνειρο ΠΑΤΑΓΩΝΙΑ Το δικό μου είναι παρατσούκλι που μου το έχει κολλήσει η παρέα μου εδώ και χρόνια
16 Σεπτεμβρίου 2008 #96 Lifesparker Member Μηνύματα 65 Likes 3 Επόμενο Ταξίδι Δανια Ταξίδι-Όνειρο Ιαπωνια Lifesparker. το χρησιμοποιω εδω και χρονια. ισως επιεδη πιστευω οτι θα μπορουσα να δωσω μια σπιθα ζωης σε καποιον. ισως λογο του τομεα με τον οποιον ασχολουμαι. ιατρικη
Lifesparker. το χρησιμοποιω εδω και χρονια. ισως επιεδη πιστευω οτι θα μπορουσα να δωσω μια σπιθα ζωης σε καποιον. ισως λογο του τομεα με τον οποιον ασχολουμαι. ιατρικη