Σωστά και αυτός που έχει κότερο λέει και η θεική ατάκαΠίστεψέ με,αυτοί με τα φουσκωτά προσπαθούν να κάνουν περισσότερη εντύπωση από αυτούς με τα κότερα.
Last edited by a moderator:
Σωστά και αυτός που έχει κότερο λέει και η θεική ατάκαΠίστεψέ με,αυτοί με τα φουσκωτά προσπαθούν να κάνουν περισσότερη εντύπωση από αυτούς με τα κότερα.
Πες τα ντε!!
Βέβαια, μην ξεχνάς ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων με φουσκωτά. Αυτοί που κάνουν διακοπές με φουσκωτό και το χρησιμοποιούν ως μέσο για να απολαύσουν καλύτερα τις διακοπές τους (πχ. να πάνε σε μέρη χωρίς οδική πρόσβαση, να ψαρέψουν κλπ.) και αυτοί που πάνε διακοπές με το φουσκωτό για να κάνουν εντύπωση.
Προφανώς τα κορίτσια που αναφέρει η φίλη μας ανήκαν στη 2η κατηγορία.
Του ΚΤΕΛΕγώ που "κυκλοφορώ" με τρεχαντήρα, σε ποιά κατηγορία ανήκω?
ΟΚ, δικός σου είμαι λοιπόν, κι εσύ δε με "χαλάς", σάλτα!Του ΚΤΕΛ
--------------
στις low cost θα σε κατετασσα αλλα μετα ειδα της dim απο κατω και νομιζω οτι ταιριαζεις καλυτερα.Εγώ που "κυκλοφορώ" με τρεχαντήρα, σε ποιά κατηγορία ανήκω?
Εγώ που "κυκλοφορώ" με τρεχαντήρα, σε ποιά κατηγορία ανήκω?
Να μπω και γω μιας και έχω εμπειρία σε γαλέρες ??ΟΚ, δικός σου είμαι λοιπόν, κι εσύ δε με "χαλάς", σάλτα!
ΝυχταααΚαληνύχτα σας (εχω να γράψω διατριβή αυριο για τα ΜΜΕ της Ασίας)
Selamat datang! Έχει θέσεις γι άλλους 6 (4 δίκλινες καμπίνες + του καπετάνιου).Να μπω και γω μιας και έχω εμπειρία σε γαλέρες ??
Νταλίκα?Νυχτααα
Περιμενω και τη νταλικα με τη νυφη, μην ξεχνας...
Μέσα και με ρότα το Halong BaySelamat datang! Έχει θέσεις γι άλλους 6 (4 δίκλινες καμπίνες + του καπετάνιου).