taxidakia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άνδεις ξανά
Κι εμένα! Αλλά θα σας συναντάω κατά τις 10 στην πρώτη στάση για καφέ, ΟΚ;
Αρα μαζι ταξιδι δεν υπαρχει περιπτωση να παμε... καλυτερα καθισε στο σπιτακι σου!Εμένα αυτό που μου χαλάει απίστευτα την διάθεση είναι τα άτομα που το παίζουν "αρχηγοί" και ξερόλες. Εκείνοι δηλαδή που πρίν καν γίνει το ταξίδι, έχουν κανονίσει τα πάντα χωρίς καν να υπολογίζουν την παρέα τους και που απλά μιά μέρα σου ανακοινώνουν : "θα κάνουμε αυτό κι αυτό γιατί είναι η καλύτερη λύση. Συμφωνείς? Έψαχνα μία εβδομάδα για να καταλήξω σε αυτό το πρόγραμμα. Εγώ θα κάνω αυτό κι όποιος θέλει ακολουθεί. Δεν έφαγα τα μάτια μου για να μου το αλλάξετε τώρα εσείς. Άν δεν σας αρέσει, ας φτιάξει ο καθένας το δικό του όπως έκανα κι εγώ". Εκείνοι που καθ'ολη την διάρκεια του ταξιδιού κάνουν πως ξέρουν τα πάντα για το μέρος και θεωρούν πως είσαι υποχρεωμένος να τους ακολουθήσεις με κλειστά μάτια γιατί πολύ απλά εσυ είσαι άσχετος για τα δικά τους δεδομένα και που φυσικά κρεμάνε μούτρα ή αρχίζουν την ανελέητη γκρίνια όταν κάτι χαλάσει απο το τέλειο πρόγραμμα τους ή αν κάποιος ζητήσει κάτι που δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό.
Δηλαδή έλεος! Καλύτερα κάθισε στο σπίτάκι σου!
Ή, φτιάξε το δικό σου πρόγραμμα, κάν'το μόνη σου και μη μας φορτώνεσαι. Ε; :xmas_cheesygrin:Αρα μαζι ταξιδι δεν υπαρχει περιπτωση να παμε... καλυτερα καθισε στο σπιτακι σου!
Αγενη σε βρισκω. Δεν το περιμενα ποτε απο εναν αρειανο:xmas_mrgreen:Ή, φτιάξε το δικό σου πρόγραμμα, κάν'το μόνη σου και μη μας φορτώνεσαι. Ε; :xmas_cheesygrin:
Μας χάλασαν οι συναναστροφές με τους Βουλκάνιους ...Αγενη σε βρισκω. Δεν το περιμενα ποτε απο εναν αρειανο:xmas_mrgreen:
Δεν έχεις κι άδικο! Μήπως τελικά φταίμε εμείς και όχι οι άλλοι?:xmas_mrgreen:΄Ετσι , έτσι... σε αυτό το θέμα, θα βγούν σιγά σιγά τα κουσούρια μας... :xmas_cheesygrin: Δ:
Σοβαρά τώρα, αν από πριν το ταξίδι έχεις διαγνώσει τέτοιες συμπεριφορές που σ' ενοχλούν, γιατί βρε κορίτσι μου να πας μ' αυτά τα άτομα; Δεν είναι καλύτερα να πας μόνη σου ή με άλλη παρέα που δε θα σ' ενοχλεί;΄Ετσι , έτσι... σε αυτό το θέμα, θα βγούν σιγά σιγά τα κουσούρια μας... :xmas_cheesygrin: Δεν έχω λόγο να καθίσω στο σπίτι μου tripakia καθώς μπορώ να λειτουργώ ομαδικά και ποτέ δεν είχα την καψούρα ή την ανάγκη να το παίζω αρχηγός και ξερόλα. Όσοι όμως την έχουν, καλύτερα να το κάνουν στο σπίτι τους γιατί γίνονται αρκετά δυσάρεστοι στον έξω κόσμο...:xmas_wink:
Ο καθένας με τις παραξενιές του nenena και δυστυχώς στα ταξίδια βγαίνουν όλες. Δεν έχεις ακούσει που λένε πως τα μισά ζευγάρια που γυρνούν απο ταξίδι, χωρίζουν και πως φιλίες σβήνουν άδοξα? Μήπως να τα κόψουμε τελικά? :xmas_mrgreen:Δεν έχεις κι άδικο! Μήπως τελικά φταίμε εμείς και όχι οι άλλοι?:xmas_mrgreen:
γιατί αν είναι φίλοι σου απο πάντα, κάνεις τα στραβά μάτια βρε babaduma... ξέρεις πως είναι αυτά. Γιατί πας ένα ταξίδι να καθαρίσει το μυαλό και δεν έχεις όρεξη να βλέπεις την γκρίνια, την μιζέρια και τα μούτρα του άλλου οπότε κάνεις λίγο τον βλάκα μόνο και μόνο για να μην γίνει το ταξίδι σου πεδίο μάχης.Σοβαρά τώρα, αν από πριν το ταξίδι έχεις διαγνώσει τέτοιες συμπεριφορές που σ' ενοχλούν, γιατί βρε κορίτσι μου να πας μ' αυτά τα άτομα; Δεν είναι καλύτερα να πας μόνη σου ή με άλλη παρέα που δε θα σ' ενοχλεί;