• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι κάνετε για να μην βαριέστε στο αεροδρόμιο;

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Δύσκολα να βαρεθώ με τον Rose παρέα! Γιατί ή θα μαλώνουμε ή θα γελάμε τρελά. Μια χαρά περνάει η ώρα και δεν βαριόμαστε. Στο ίντερνετ θα χαζέψω πολλή λίγη ώρα. Δεν αναλωνόμαστε στα σόσιαλ. Αλλά αν ήμουν μόνος σίγουρα θα έλιωνα το κινητό! Είναι παρέα το ίντερνετ κακά τα ψέματα.

Επίσης θα κοιτάξω τον χάρτη και τις σημειώσεις μου για τον προορισμό που πάω, ή θα κοιτάω τις φωτογραφίες που τράβηξα καθώς περιμένουμε την πτήση της επιστροφής. Το μόνο που δεν μου αρέσει να κάνω είναι να κοιμάμαι. Προτιμώ να κοιτάω το υπερπέραν παρά να κοιμάμαι :D

Ρε γαμωτο είναι πανάκριβα και άθλια συνήθως!
Άσε, ακόμα κλαίω τα 13€ για μια μετριότατη μακαρονάδα στο Βενιζέλος:mad:

Last edited:

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ποτε δε βαρυεμαι στα αεροδρομια γιατι δεν πεταω..Στα τρενα και τα καραβια ομως περναω μια χαρα απλα βλεποντας το κοσμο.συνηθως απο το στυλ του καθε ενα ,βγαζω μια ιστορια...αυτη πρεπει να ειναι απο το ταδε μερος,κανει την δεινα δουλεια,πηγαινει εκει για να κανει αυτο...δεν φανταζεστε ποσο μακρυα σε παει αυτη η ιστορια και ποσο συχνα επαληθευεται,πραγμα που με φτιαχνει πολυ!

escursione

Member
συνήθως φτάνω κανένα δίωρο νωρίτερα περνάω τον έλεγχο με την ησυχία μου βολτάρω λίγο στα διάφορα μαγαζιά αναζητώντας το φτηνότερο νερό που συνήθως είναι στην ίδια απογοητευτική τιμή παντού, παρφουμαρίζομαι και στη συνέχεια πηγαίνω στο gate σχετικά νωρίς να βρω καρέκλα (μη γελάτε υπάρχουν αεροδρόμια πχ τέρμιναλ 2 - Σόφια που οι καρέκλες είναι περιορισμένες και περιμένεις όρθιος!), και διαβάζω σημειώσεις ή σερφάρω διαβάζοντας διάφορες ειδήσεις, τραβελοιστορίες κλπ.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
....................ψάχνω...................!

fotast

Member
Κινητό-σερφάρισμα(όχι social),βιβλίο και στην ανάγκη και εφημερίδα.Με αυτήν την σειρά.Φαγητό μόνον αν υπάρχει κάποιο καλό εστιατόριο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ψάχνω όλα τα βιβλιοπωλεία και αγοράζω βιβλία μέχρι να μη χωράνε άλλα στη χειραποσκευή.

Μια φορά πήρα τόσα πολλά και έπεσα και σε φουλ πτήση που μπροστά στο gate ζυγίζανε τις χειραποσκευές, και η δική μου αντί για 7 κιλά που ήταν το επιτρεπόμενο ήταν 15 και μου την πήραν να τη βάλουν από κάτω :haha:
Είναι ακριβά στα βιβλιοπωλεία, χώρια που πρέπει να τα κουβαλάς μετά. Αλλά ναι κι εγώ τα κοιτάω και κρατάω σημειώσεις για τίτλους που μου έκαναν εντύπωση για να τους αγοράσω μέσω ίντερνετ.

Για φαγητό, λίγα αεροδρόμια έχουν έστω λογικές τιμές και ποικιλία. Στο Μαϊάμι έχει μια κουβανική αλυσίδα με το καλύτερο picadillo a la habanera που έχω φάει ποτέ, το τιμά πάντα.

alma

Member
Συνήθως περιφέρομαι γύρω- γύρω στα μαγαζιά όμως περισσότερο για να περάσει η ώρα. Αν είμαι βέβαια στο Heathrow συνήθως θα ψωνίσω από αγγλικές εφημερίδες και διαφόρων ειδών περιοδικά, μέχρι βιολογικά ροφήματα κλπ. Επίσης αν είναι μέρος όπου έχει τρόφιμα που μου αρέσουν όπως Ιταλία, Κύπρος κλπ. θα ψωνίσω κάτι φαγώσιμο για το σπίτι ή/και για δώρο.
Εξαίρεση αποτελούν ταξίδια που δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου πριν, οπότε κοιμάμαι στο αεροδρόμιο. Όπως όταν φεύγαμε από Αγία Πετρούπολη και κατευθυνόμασταν προς την Μόσχα, όταν ούσα τόσο ενθουσιασμένη με τις ομορφιές της Ρωσίας, είχα μείνει σχεδόν ξάγρυπνη κατά την παραμονή μας στην Αγία Πετρούπολη περιδιαβαίνοντας από το πρωί ως λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στις Λευκές Νύχτες, οπότε κοιμήθηκα στο αεροδρόμιο στον πάγκο ενός εστιατορίου, κάτω από μια φωτογραφία του Λένιν. Αλλά όταν γύρισα και μια γνωστή μου Ρωσίδα με ρώτησε πως είδα τόσο πολλά πράγματα σε τόσες λίγες μέρες στην Αγία Πετρούπολη, ένιωσα ότι άξιζε η κούραση.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εγώ πάντως το ρίχνω στο φαγητό...και στους καφέδες...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom