galoz
Member
Εσείς τι κάνετε για να μην βαριέστε στο αεροδρόμιο;
Απλα κλαιω!!Εγώ πηγαίνω κι εκνευρίζω τα καταστήματα που πωλούν τα προϊόντα πανάκριβα, η εκείνα που δεν αναγράφουν τις τιμές τους. Π.χ στο αεροδρόμιο της Λίμα που χρησιμοποιώ συχνά με εκνευρίζει που σχεδόν κανένα κατάστημα δεν έχει τιμές οπότε οι διάλογοι είναι ως εξής :
- Γεια σας. Θα ήθελα ένα σουβενίρ.
- βεβαίως, ποιό;
- εκείνο που κοστίζει 18.75 soles
- μα δεν έχουμε κάποιο με αυτήν την τιμή
- Ε τότε δώστε μου εκείνο που κάνει 36.85 soles
- κανένα δεν έχει τέτοια τιμή
- Ε γιατί δε βάζετε γ@@@@@νες τιμές να συνεννοούμαστε;;;
Ή:
- Γεια σας, αυτό πόσο κάνει;
- 11 soles
- κι εκείνο;
- εκείνο 28
- κι αυτό;
- αυτό 22
- Αχά κι αυτό;
- Κύριε θα με ρωτήσετε όλες τις τιμες;
- όλες. Μέχρι να τις βάλετε και να αναγράφονται καθαρά . Και πετάω σε 6 ώρες για να ξέρετε.
Έχει και μια καφετέρια πανάκριβη με σουρεαλιστικές τιμές και μάλιστα σε δολάρια.
- Γεια σας θα ήθελα τη ζεστή σοκολάτα με την ηρωίνη
- δεν έχει ηρωίνη μέσα Κύριε
- Ε τότε γιατί κοστίζει 9 δολάρια;
- κάτι άλλο θέλετε;
- πόσα καράτια είναι οι ράβδοι χρυσού που κρύβετε μέσα στην τυρόπιτα;
Η πρώην μου εκνευρίζουν πολύ όταν έκανα τέτοια καραγκιοζιλίκια και με απέφευγε μέσα στο αεροδρόμιο.
Εγώ πηγαίνω κι εκνευρίζω τα καταστήματα που πωλούν τα προϊόντα πανάκριβα, η εκείνα που δεν αναγράφουν τις τιμές τους. Π.χ στο αεροδρόμιο της Λίμα που χρησιμοποιώ συχνά με εκνευρίζει που σχεδόν κανένα κατάστημα δεν έχει τιμές οπότε οι διάλογοι είναι ως εξής :
- Γεια σας. Θα ήθελα ένα σουβενίρ.
- βεβαίως, ποιό;
- εκείνο που κοστίζει 18.75 soles
- μα δεν έχουμε κάποιο με αυτήν την τιμή
- Ε τότε δώστε μου εκείνο που κάνει 36.85 soles
- κανένα δεν έχει τέτοια τιμή
- Ε γιατί δε βάζετε γ@@@@@νες τιμές να συνεννοούμαστε;;;
Ή:
- Γεια σας, αυτό πόσο κάνει;
- 11 soles
- κι εκείνο;
- εκείνο 28
- κι αυτό;
- αυτό 22
- Αχά κι αυτό;
- Κύριε θα με ρωτήσετε όλες τις τιμες;
- όλες. Μέχρι να τις βάλετε και να αναγράφονται καθαρά . Και πετάω σε 6 ώρες για να ξέρετε.
Έχει και μια καφετέρια πανάκριβη με σουρεαλιστικές τιμές και μάλιστα σε δολάρια.
- Γεια σας θα ήθελα τη ζεστή σοκολάτα με την ηρωίνη
- δεν έχει ηρωίνη μέσα Κύριε
- Ε τότε γιατί κοστίζει 9 δολάρια;
- κάτι άλλο θέλετε;
- πόσα καράτια είναι οι ράβδοι χρυσού που κρύβετε μέσα στην τυρόπιτα;
Η πρώην μου εκνευρίζουν πολύ όταν έκανα τέτοια καραγκιοζιλίκια και με απέφευγε μέσα στο αεροδρόμιο.
Κι εγώ Καλά τους κάνεις ΓιώργοΑπλα κλαιω!!
+1 απο μενα..ειδικα στη πτηση για ηρακλειο τελευταια μπηκαΔεν προλαβαίνω να βαρεθώ γιατί κατα κάποιο μαγικό τρόπο φτάνω πάντα στην πυλη λίγο πριν ή μόλις ανοίγει
Ρε γαμωτο είναι πανάκριβα και άθλια συνήθως! Αλλά ναι, σε κάποια αεροδρόμια που έχουν ιδιαίτερα πράγματα κι εγώ όλο και κάτι θα σαβουριασω. Παλιά που έτρωγα κρέας η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να αντισταθώ στη τζανκιά των Burger King! Στο Βενιζέλο πάλι πολύ σπάνια θα φάω κάτι, καμια φορά πριν φύγω για μακρινό ταξίδι το "γιορτάζω" με ένα ποτήρι κρασί στο wine bar του Μπουτάρη.Δηλαδή μόνο εγώ τρώω;