Υπαρχουν μερικα κλαμπ για αργα το βραδυ στα οποια καπνιζουν. Εγω δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι στο Βερολινο να σεβεσαι το νομο ή οτιδηποτε αλλο ενω εδω οχι.Το περιμενα Οπως και στο Μόναχο τα ιδια, ρώτησα γιατί κάπου πήρε το μάτι μου για κάποια εστιατόρια-μπαράκια στα οποία αν κατάλαβα καλά καπνισεις.
Εντάξει μώρε θα την παλέψει και αυτή για εκείνο το διάστημα έστω και αναγκαστικά. Κανένας δεν έπαθε ποτέ τπτ από το να μην καπνίσει έτσι δεν είναι;Εγώ την παλεύω την κατασταση η κολλιτη μου έχει φοβερό θέμα με τοτσιγαρο.
Πηγα περυσι Δεκεμβριο.Διαλεξα διαμερισμα που μπορουσα να καπνιζω.Γενικα δεν μπορεις να καπνισεις σε κλειστους χωρους.Μονο στον δρομο.Μαλιστα τα μπαρακια που εχουν καρεκλες εξω,παρεχουν και ομορφες κουβερτουλεςΕνα βραδυ,που πηγαμε σε ενα εστιατοριο και σε ενα μπαρακι μετα,ειχαν ξεχωριστο δωματιακι για καπνιστες.Μην ξεπαγιασουμε με το κρυοΑχ...τι μαζοχιστες ειμαστε....Το περιμενα Οπως και στο Μόναχο τα ιδια, ρώτησα γιατί κάπου πήρε το μάτι μου για κάποια εστιατόρια-μπαράκια στα οποία αν κατάλαβα καλά καπνισεις.
Μεγαλη υποθεση η παιδεια..Εσύ καλά τα λες αυτή ποιος την ακούει ? είμαι σίγουρη ότι όλα θα πανε καλα.
Νομίζω ότι η παιδεία τους είναι αυτή που τους κανει να σέβονται κάποια πράγματα και να τα τηρούν.