• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι γίνεται με το κάπνισμα, στο εξωτερικό...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Aπο 02-01-2011 υπαρχει απαγορευση γενικη στην Ισπανια.
Υπαρχουν λιγα ξενοδοχεια που εχουν δωματια καπνιστων.

Στο ξενοδοχείο νομίζω δεν είναι και τόσο πρόβλημα, το πολύ που κάθεσαι. Οι Ισπανοί πάντως είναι σαν τους Έλληνες και πάντα βρίσκουν τον τρόπο τους. Εγώ πήγα Νοέμβριο 2010 αλλά δε νομίζω να είναι τόσο αυστηρά όπως κεντρική Ευρώπη.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Με κάνεις και εκτίθομαι κορίτσι από σπίτι, ας πούμε οτι είχα τα δικά μου πασατέμπο και τσιμπολογούσα και έπαιρνα και κανέναν συσκευασμένο από το καφέ λόγω ευγένειας...

panpan

Member
Στο ξενοδοχείο νομίζω δεν είναι και τόσο πρόβλημα, το πολύ που κάθεσαι. Οι Ισπανοί πάντως είναι σαν τους Έλληνες και πάντα βρίσκουν τον τρόπο τους. Εγώ πήγα Νοέμβριο 2010 αλλά δε νομίζω να είναι τόσο αυστηρά όπως κεντρική Ευρώπη.
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο αυστηρα ειναι
Ουτε ενα μαγαζι δεν επιτρεπει.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Με κάνεις και εκτίθομαι κορίτσι από σπίτι, ας πούμε οτι είχα τα δικά μου πασατέμπο και τσιμπολογούσα και έπαιρνα και κανέναν συσκευασμένο από το καφέ λόγω ευγένειας...
Χαχαχαχα, άψογη. :clap:
Αρα θα την πάρω την πίπα μου, όλο και με κάτι "βιολογικό" θα βρω να τη γεμίσω :haha:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Χαχαχαχα, άψογη. :clap:
Αρα θα την πάρω την πίπα μου, όλο και με κάτι "βιολογικό" θα βρω να τη γεμίσω :haha:
΄
Με καλή θέληση όλα γίνονται, πήγαινε κανά βραδάκι αργά σε κανένα Bulldog cafe κατά προτίμηση σε αυτό στη Leidsepelin σουπερ τουριστικό αλλά και σουπερ εξυπηρετικό και θα προμηθευτείς τα βιολογικά σου...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Με έφτιαξες τώρα :)
Αντε γιατί είχα ... μπαφιάσει

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Στο Dicke Wirtin στην πλατεια Savigny εχει αιθουσα που καπνιζεις πινοντας την μπυρα σου,επισης στην σταση του S-Bahn Anhalter υπαρχει μια μπυραρια που επιτρεπουν το καπνισμα.Ελπιζω να βοηθησα!!:D
Πάντως στη Μαδρίτη πέρσι το Νοέμβριο τα μαγαζιά είχαν ένδειξη απ' έξω σε ποια απαγορεύεται το κάπνισμα και σε ποια όχι και αφορούσε και μπαράκια και τάπας και εστιατόρια, ε αυτά που απαγορευόταν ηταν σχεδόν άδεια, οπότε σε όλα τα ενδιαφέροντα το φουμάρισμα έδινε και έπαιρνε. Στο Βερολίνο ήταν αυστηρά αλλά υπήρχαν και εναλλακτικά μπαράκια που ήταν ενάντια στην καπνοαπαγόρευση και ήταν ο παράδεισος του καπνιστή π.χ Mobel-Elfe στο Kreuzberg καθώς και τα μπαράκια της κατάληψης Tacheles...
Χρήσιμο θα ήταν πάντως, όποιος θυμάται απο τα ταξίδια του στο εξωτερικό ή όποιος γνωρίζει, να αναφέρει κάποια μέρη για φαγητό ή για καφέ ή για ποτό που να αξίζει να επισκεφτείς και να μπορείς να καπνίζεις κιόλας..Θα είναι χρήσιμα και για τους μη καπνιστές, γιατί θα αποτελούν μέρη προς αποφυγή..:bleh:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Χρήσιμο θα ήταν πάντως, όποιος θυμάται απο τα ταξίδια του στο εξωτερικό ή όποιος γνωρίζει, να αναφέρει κάποια μέρη για φαγητό ή για καφέ ή για ποτό που να αξίζει να επισκεφτείς και να μπορείς να καπνίζεις κιόλας..Θα είναι χρήσιμα και για τους μη καπνιστές, γιατί θα αποτελούν μέρη προς αποφυγή..:bleh:
Εγω θυμαμαι ότι σε γνώρισα στο καπνιστηριο του Hard Rock Cafe :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα