tanasis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΠΑΝΤΟΥ
Carrera de San Jeronimo 34, MadridΠου θα μεινεις? Ξενοδοχειο? ποια περιοχη? εχω κατι στο νου..
Urban Hotel λέγεται το ξενοδοχείο.
Τι έχεις στο νού σου?
Carrera de San Jeronimo 34, MadridΠου θα μεινεις? Ξενοδοχειο? ποια περιοχη? εχω κατι στο νου..
Καλωσόρισες κι ευχαριστουμε για το βιβλίο.(Για τους ψαγμένους Ισπανόφιλους… Αγοράστε και διαβάστε «Το σύντομο καλοκαίρι της αναρχίας» του Γερμανού Hans Magnus Enzensberger, απλά καταπληκτικό…)
ευχαριστώ που ξέθαψες... αυτό το θέμαΑς προσθεσω και ενα ταπας μπαρ, για οποιον τον βγαλει την επομενη φορα στη Μαδριτη: - - El Lac?n - Mes?n - Rastaurante - Tabla de verduras - Carnes, pescados y embutidos - Madrid, εμενα στην κυριολεξια με εβγαλε ο δρομος, μετα απο μια θεατρικη παρασταση που ψαχναμε να φαμε κανενα μεζε και πεσαμε πανω σε αυτο.
για ταξι κατεβασε 1 app : cabify..... ΑξίζειΤο λεωφορείο έχει €5.00 και είναι πιο βολικό. http://www.aeropuertomadrid-barajas.com/transportation/madrid-airport-bybus.htm
Εναλλακτικά, πας με το μετρό ως Nuevos Ministerios, κι από κει έχει απευθείας Cercanias (προαστιακό) για Sol (προσοχή, θέλει και δεύτερο εισιτήριο).
Υπάρχει Uber (ξανά) στη Μαδρίτη. Δεν είναι ανάγκη να πληρώνεις ταξί...για ταξι κατεβασε 1 app : cabify..... Αξίζει
Θα συμφωνήσω, μετρό 5 ευρώ μέχρι κέντρο είναι η διαδρομή. Εχω πάει 2 φορές Μαδρίτη και τη μία έμεινα στο συγκεκριμένο χόστελ. 3 άτομα σε τρίκλινο με δικό του μπάνιο, περίπου 17-18 ευρώ το άτομο. Πολύ κεντρική τοποθεσία, σχεδόν πάνω στην Gran Via, δίπλα στο μετρό Callao. Το προτείνω, είναι καλή επιλογή.Καλησπερα! Απο το αεροδρόμιο εχει μετρο
Εμεις μείναμε στο hostal Tokio, πολυ κεντρικο και βολικο, 45€ το βραδυ το δικλινο. Η ξενοδόχος δε μιλα και καλα αγγλικα ομως ειναι ευγενεστατη και θα σας βοηθησει με οτι χρειαστειτε. Εχει πολλες επιλογες εκει γυρω για φαι και μπαρακια. Γυρω στο 10λεπτο με τα ποδια απο τη Sol.