taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Που εισουνα τοσες μερες εσυ? (Στο ειχα πει οτι δε συγκρατουσα και πολλα, και ειχες υποσχεθει pm..)taver, απ' ό,τι βλέπω, τίποτ' απ' ό,τι σου είπα δεν συγκράτησες! Δε θυμάμαι πότε κάναμε την κουβέντα (πριν ή μετά τα τσίπουρα) για να σου δώσω ελαφρυντικό για το blackout, αλλ' απ' ό,τι γράφεις στο πλάνο σου και τα σχόλιά σου, μάλλον ο καταλληλότερος να σε συμβουλεύσει το έχει κάνει ήδη. Περαστικά σου!
Υ.Γ.1. Μάπα η Kota Kinabalu, καλύτερος προορισμός το Brunei, τα ωραιότερα ανέκδοτα λέγονται στα σοβαρά! Ποιός είπε ό,τι ο μέγιστος δεν έχει χιούμορ?
Υ.Γ.2. Γιατί δε βάζεις και μια Μπόρα-Μπόρα στο πρόγραμμα, βρέ? Μια τσιγαριά δρόμος είναι κι αυτή!
Υ.Γ.3. Δεν ξέρω τι θα προλάβεις να δεις απ' τα μέρη που θα πας (?). Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα γνωρίσεις πολλά αεροδρόμια. Κι αν καταφέρεις να καταγράψεις και τους κωδικούς των αεροσκαφών, τι άλλο να ζητήσεις?
1. Δηλωσα πως ειμαι ασχετος, και αναφερω πηγες οταν γραφω κατι. Αν κανουν λαθος, πειτε το (μαζι με ενα συντομο γιατι, ιδανικα). Προς το παρον δεν εχω καταλαβει καν γιατι πρεπει να δωσω εστω και λιγο χρονο σε καποια μερη...
2. Μακρυνα μερη τα βλεπω μονο ως (γενικως) εναλλακτικα (δηλαδη να παω μονο εκει...).
3. Εναλλακτικη προταση, παρακαλω....
Sent from my LG-P500 using Tapatalk