• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Τη βοήθεια του κοινού για καλοκαίρι 2011

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Κοιτα σιγουρα 2 εβδομαδες μονο ειναι Μεξικο-Γιουκαταν χωρις τιποτα άλλο...Για Δομηνικο καλο ειναι το διαστημα,ο καιρος παιζεται..Εμενα που πηγα ιδια εποχη ο καιρος δεν ηταν ολες τις μερες καλος,αλλα οταν εβρεχε πηγα στο εσωτερικο του νησιου(φυση δεν ειπες θελεις?) κι ετσι δεν εχασα καιρο απο παραλιες..οταν εφτιαξε ξαναπηγα παραλια! Παντως τον παιζεις τον καιρο,να το ξερεις αυτο.:roll:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
GTS πιστευω ενα Τρινινταντ και Τομπαγκο ειναι μια χαρα, εξαλλου παιζει και ο πειρασμος του εισητηριου.
Για 15 μερες αυτα τα δυο νησακια ειναι οτι πρεπει για χαλαρωση ξεκουραση και εξερευνηση.

Και αμα τα δεις καβαλας κανα καικι και πας και στη γυρω περιοχη μπας και βρεις τιποτα αρχαια, αλλα και αν δε βρεις........ ναχεις το νου σου μπας και βρεις κανενα σκουριασμενο σεντουκι.:pirates:
Σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο, μην ξεχασεις τον
φιλο σου τον xeno:D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μεξικο θα σου φυγει ο πατος σε 2 βδομαδες.
Εμενα μου 'χει κολλησει η Τζαμαικα ή οι Μπαχαμες για κεινα τα μερη.

GTS

Member
GTS πιστευω ενα Τρινινταντ και Τομπαγκο ειναι μια χαρα, εξαλλου παιζει και ο πειρασμος του εισητηριου.
Για 15 μερες αυτα τα δυο νησακια ειναι οτι πρεπει για χαλαρωση ξεκουραση και εξερευνηση.

Και αμα τα δεις καβαλας κανα καικι και πας και στη γυρω περιοχη μπας και βρεις τιποτα αρχαια, αλλα και αν δε βρεις........ ναχεις το νου σου μπας και βρεις κανενα σκουριασμενο σεντουκι.:pirates:
Σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο, μην ξεχασεις τον
φιλο σου τον xeno:D
Αγαπητέ φίλε, για το Τομπάγκο έχω ακούσει τα καλύτερα, όχι τόσο για το Τρινιντάντ. Είσαι για ένα γρήγορο εκεί π.χ. 10-17 Φλεβάρη? :D Πάμε να βρούμε κανά σεντούκι με δουβλόνια.....:clap:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ακόμα και Ιούλιο? Περίεργη εποχή ρε γμτ για εκεί..
Βασικα τον μηνα δεν τον ειχα προσεξει... αλλα γιατι τον Ιουλιο τι γινεται και δεν ειναι για κει;

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
. Είσαι για ένα γρήγορο εκεί π.χ. 10-17 Φλεβάρη? :D Πάμε να βρούμε κανά σεντούκι με δουβλόνια.....:clap:
Αμα ημαστε τοσο τυχεροι και μεσα σε μια βδομαδα βρουμε τα δουβλονια ειμαι μεσα.:3519:
Εξαλλου ο Φεβρουαριος ειναι ενας απο τους καλυτερους μηνες για καραιβικη.:sharkisland:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πουλάς την μαμά Ασία για την Αμερική? ουτε καν για την Αφρική?
Φτού σου!!
Δοσίλογε!

GTS

Member
Πουλάς την μαμά Ασία για την Αμερική? ουτε καν για την Αφρική?
Φτού σου!!
Δοσίλογε!
Μη ξεχνάς και ο Κολόμβος τις Ινδίες έψαχνε! Μπορούμε αντί για προδοσία να το βαφτίσουμε "αναζήτηση εναλλακτικής οδού προς ανατολάς"?

Εναλλακτικά, μπορείς να προτείνεις ένα μέρος που να μην έχω πάει, να έχει ωραίες παραλίες και να μην είναι η βροχερή περίοδος στην ΝΑ Ασία? Έβγαλε και προσφορές η Qatar πριν από λίγο...

GTS

Member
Το 1
Το 1
Το ειπα?
Τιο 1
Το 1 ε? Έφτασα κοντά να πάω το Μάρτιο του 2008, αλλά δεν έκατσε, είναι πάντα στο μυαλό μου ο Δομήνικος. Έχεις πάει Κλεοπάτρα κι αν ναι, τι περίοδο?

Και πόσο να περιμένω να βρω αεροπορικά για εκεί? Κανά χιλιάρικο σύνολο?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom