• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Την βοήθειά σας για την Πόλη παρακαλώ...

mpampouI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Μιας και τελείωσε το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τις χειμερινές διακοπές:D. Γι`αυτό και ζητώ την άποψή σας σχετικά με το που θα ήταν καλύτερα να μείνει κανείς στην Κωσταντινούπολη. Έχω ακούσει οτι είναι καλά στην πλατεία Ταξίμ και στην περιοχή Sultanahmet, αλλά δε μπορω να επιλέξω οπότε περιμένω τις απαντήσεις σας...

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Κατά την γνώμη μου η περιοχή στην πλατεία Ταξίμ είναι πιο βολική και πολύ κοντά σε εστιατόρια, καφέ, μπαράκια κλπ. Τουλάχιστον εμένα με βόλεψε αφάνταστα 2 φορές..

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Εμείς είχαμε μείνει στο Crystal Hotel την 1η φορά την 2η δεν θυμάμαι καν το όνομα.. Αλλά η περιοχή είναι πίχτρα στα ξενοδοχεία!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Με προλαβε η Δαφνη.

Απο την αλλη, η δικη μου καθαρα προσωπικη αποψη ειναι το Σουλταναχμετ.Εισαι κοντα σε ολα τα αξιοθεατα και στην ατμοσφαιρα της Πολης.
Αν ομως ειναι πολυ σημαντικο για σενα (για μενα δεν ηταν) η βραδινη διασκεδαση,μην μεινεις εκει.
Μια μεση ,καλη λυση στο ενδιαμεσο ειναι η περιοχη Μπειγιογλου-Περαν.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Οπως εχει ειπωθει και απο τους αποπανωμου, διαλεγεις και παιρνεις. Προσωπικα προτεινω Σουλταναχμετ

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
+1 σουλταναχμετ!!

αν και η περιοχη γυρω απο τον πυργο του γαλατα επισης μου φανηκε καλη για διαμονη!!!

mpampouI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Aπο αυτά που διάβασα σκέφτομαι οτι ίσως είναι καλύτερα στην πλ. Ταξίμ αφού έχει ζωή και το βράδυ. Την ημέρα μπορείς να δείς όλα τα αξιοθέατα μιάς και λειτουργούν όλα τα μέσα αλλά το βράδυ που σταματούν δε λέει να πληρώνεις ταξί για να πας Ταξίμ. Αλλά στην Ταξίμ δεν έχει κάτι να δείς; Παρα μόνο διασκέδαση;

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Μη φανταστεις καμια σουπερ κοσμοπολιτικη ατμοσφαιρα στο ταξιμ, κατι σαν ερμου φαντασου.
Για μενα η νυχτα στο Σουλταναχμετ ειναι ολα τα λεφτα, η λιγοστη κινηση, η ατμοσφαιρα σε κανουν να γυριζεις πισω στο χρονο.
Αν σου αρεσει γυφτοτζερτζελο διαλεξε ταξιμ.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
εγω ψηφιζω ιστικλαλ..το ζωντανο κομματι της πολης.δεν εχει και λιγα αξιοθεατα και σ'αυτη τη μερια..παλατι ντολμαμπαξε,την καταπληκτικη περιοχη στο ortakoy,το rumeli hisari..
παντως τα ταξι δεν ειναι ακριβα η απαγορευτηκα..
στο σουλταναχμετ ειναι ολα τα αξιοθεατα και οντως εχει την ατμοσφαιρα της παλιας πολης.ειναι πολυ ομορφη περιοχη.

και δευτερη φορα να παω εγω στην ιστικλαλ θα εμενα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.630
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom