Έβγαλα ,που να μην έβγαζα!! Με ενημέρωσαν ότι καμιά πτηση δεν θα γίνει σήμερα!! Η πτήση μου μεταφέρεται αύριο ευτυχώς (μέσα σ ολα τα αρνητικα ας κοιτάξω και κάτι θετικό) στις 12.15 το μεσημέρι και όχι στις 20.05 το βράδυ!Για δοκίμασε στα τηλ. της skyserv που αναλαμβάνουν το handling μήπως βγάλεις άκρη. http://www.skyserv.aero/contacts.html
Είναι σπαστικό να ανατρέπεται το πρόγραμμα του ταξιδιού αλλά απεργίες γίνονται σ' όλο τον κόσμο. Ευτυχώς που δεν μας έχουν απαγορεύσει ακόμα αυτό το δικαίωμα...Να χαιρόμαστε τη χώρα μας,που ταλαιπωρεί τους πολίτες!!
σ'ευχαριστω! Αν και νομιζω οτι θα το αφησω ως εσχατη λυση.+ 44 871 246 0002 – αγγλόφωνοι επιβάτες. Οι κλήσεις στοιχίζουν 0,10 £ ανά λεπτό, συν διεθνείς χρεώσεις κλήσης και επιπλέον τέλη δικτύου.
Οι τηλεφωνικές γραμμές λειτουργούν Δευ - Παρ, 09:00 - 20:00 ΩΚΕ, Σαβ 10:00 – 19:00 ΩΚΕ και Κυρ 11:00 – 19:00 ΩΚΕ.
Αναγκαστικά θα μιλήσεις αγγλικά..
βρες καποιον να μιλαει αγγλικα...και να τους παρεις τηλ....επισης στο μαιιλ που σου εστειλαν σου εχουν δωσει κωδικο και οδηγίες για να παρεις χρόνο ομηλιας δωρεανΚαλησπερα παιδια!
ακυρωθηκε η πτηση μου και ζητησα refund απο την ryanair, αλλα μου εκλεψαν την καρτα που θα μου εβαζαν την αποζημειωση( φυσικα την εχω ακυρωσει και δε λειτουργει). Δε βγαζω ακρη απο το site τους και στα mail τους δεν απαντανε. Εχετε να προτεινατε καποιο τηλεφωνο, στα αγγλικα πιστευω θα δυσκολευτω να συνενοηθω τηλεφωνικως. Η ο,τι μπορειτε να προτεινετε...