echo2011
Member
Xαχαχααχα! Αυτό εννοούσα παραπάνω!Ελπίζω να μην ζήσεις κάτι ανάλογο
Xαχαχααχα! Αυτό εννοούσα παραπάνω!Ελπίζω να μην ζήσεις κάτι ανάλογο
Αυτό είναι το καλύτερο, καθαρά κι εξηγημένα. Και κανένας λόγος που μπορεί να επικαλεσθούν δεν είναι ικανός να σου αλλάξει την απόφαση. Εξαιρούνται τα φάρμακα.πάντα ευγενικά απαντάω ότι δεν ψωνίζω τίποτα και για κανέναν
1. O καταναλωτισμός είναι βλακεία. Δεν το λέω εγώ,η πρόεδρος της Βουλής το είπε.Δεκαπενθήμερα είναι συνήθως και τα δικά μου ταξίδια σε αντίστοιχους μακρινούς προορισμούς όπως η Νέα Υόρκη. Σχεδόν κάθε φορά υπάρχει και ένα διαφορετικό πρόσωπο που μου ζητάει να φέρω κάτι, αλλά πάντα ευγενικά απαντάω ότι δεν ψωνίζω τίποτα και για κανέναν.Μπορεί κάποιος να το παίρνει στραβά αλλά πραγματικά αυτές τις 15 μέρες τις θέλω μόνο για μένα και την σύντροφό μου που πάμε παρέα ταξίδι.Άλλωστε οι 15 μέρες θεωρώ πως είναι λίγες για τα τόσα πράγματα που έχω να κάνω και να δω σε έναν μακρινό τόπο που επισκέφτομαι για πρώτη και μοναδική φορά.
Στο πρώτο ταξίδι που έκανα στο εξωτερικό,μαζί με τους γονείς μου τότε, μπήκαμε στην διαδικασία να φέρουμε και δώρα και παραγγελίες.Ε από τότε έχω βγάλει την υποχρέωση και επειδή πραγματικά ήταν πολύ κουραστικό να είμαι κάπου μακριά για να σκέφτομαι τον κάθεναν που περιμένει από το πιο απλό μέχρι το πιο δυσεύρετο, αποφάσισα ότι δεν το κάνω ξανά.
Αν έχετε επιπλέον καλές δικαιολογίες για να τους λέω όταν μου ζητάνε διάφορα θα χαρώ να ακούσω ιδέες.χαχααχα
Υπερβάλλεις μου φαίνεται. Πώς θα ξέρουν ότι είναι καινούριο το mcbook; Θα κοιτάνε αν είναι γυαλισμένο; Βγάλτο από το κουτί και είσαι μια χαρά, για προσωπική χρήση είναι, μη σου πω χρησιμοποιήσέ το κιόλας όσο είσαι εκεί μη βρεις κανένα ντεφό.Εγώ να το βγάλω απ΄το κουτί, επίσης να του φορτώσω και υλικό για να μη φαίνεται άδειο, αλλά πες πως σπάει ο διάολος το ποδάρι του και με σταματάνε και κατά τον έλεγχο βρίσκουνε ένα καινούργιο macbook, τι κάνω τότε; Ούτε το έχω δηλώσει κατά την έξοδό μου από τη χώρα, ούτε θα'χω απόδειξη αγοράς.
Απλά ρωτάω γιατί αν και με τους δασμούς που μου βάλουν είναι ακόμη φθηνότερο από Ελλάδα, οκ θα αξίζει το ρίσκο. Αλλά αν είναι να μου βγει χτύπα ξύλο ο κούκος αηδόνι, να το πάρω από εδώ χωρίς άγχος.
Τυπικά, ναι πρέπει.Σκέφτομαι να κάνω ένα ταξίδι στις ΗΠΑ ή τον Καναδά.Το ερώτημά μου είναι το εξής.Πρέπει να δηλώσω το φωτογραφικό εξοπλισμό μου κατά την αναχώρηση ή δεν υπάρχει πρόβλημα;Ελπίζω να μη μου χρεώσουν δασμούς και φόρους σε μεταχειρισμένο εξοπλισμό...Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία;