mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
Πολύ φοβάμαι ότι με την επισκληρίδιο μας βάζουν ένα τσιπάκι (στις παλαιότερες κασέτα) και λέμε τα ίδια τροπάρια... Και για να επιβεβαιώσω αυτό που γράφω, ένα έχω να σου πω: "Αμ δεν θα γίνεις μάνα κι εσύ? Τότε θα καταλάβεις"...ρε παιδια τις μαναδες μας copy paste τις κανουν;
ωραια αρχη,συνεχισε!!!
ναι η επόμενη ατακα της μανας μου συνήθως αυτη είναι και ακολουθεί το πότε επιτέλους θα γίνεις μανα τριαντάρησες και μετα ακολουθει χαμόςΠολύ φοβάμαι ότι με την επισκληρίδιο μας βάζουν ένα τσιπάκι (στις παλαιότερες κασέτα) και λέμε τα ίδια τροπάρια... Και για να επιβεβαιώσω αυτό που γράφω, ένα έχω να σου πω: "Αμ δεν θα γίνεις μάνα κι εσύ? Τότε θα καταλάβεις"...
mfish και αυτό το ταξίδι περιπετειώδες βλέπω, ε? Για να δούμε τη συνέχεια!
Άντε!!!εχει πουλμαν απο fethiye (οπου στη συνεχεια θα σου πω και ενα ωραιο φαραγγι να πας κει γυρω...)
Ευτυχώς που κάποιοι δε θα γίνουμε μάνες...Πολύ φοβάμαι ότι με την επισκληρίδιο μας βάζουν ένα τσιπάκι (στις παλαιότερες κασέτα) και λέμε τα ίδια τροπάρια... Και για να επιβεβαιώσω αυτό που γράφω, ένα έχω να σου πω: "Αμ δεν θα γίνεις μάνα κι εσύ? Τότε θα καταλάβεις"...
Ψαράκι μου, υπέροχα! Ανέμενα καιρό την ιστορία αυτή κι επιτέλους την ξεκίνησες! Θενκς!
Υ.Γ. Ελπίζω να την τελειώσεις σε λιγότερο χρόνο από ότι χρειάστηκες για τη διπλωματική σου!
Εσείς λέτε άλλα: "Δεν ξέρω... Ρώτα τη μάνα σου!"Άντε!!!
Ευτυχώς που κάποιοι δε θα γίνουμε μάνες...
Ναι ή όταν δε θέλουμε να πάρουμε την ευθύνη ή να φανούμε κακοί: "δεν ξέρω, ότι πεί η μάνα σου"...Εσείς λέτε άλλα: "Δεν ξέρω... Ρώτα τη μάνα σου!"