Τα 10 πιο υπερτιμημένα αξιοθέατα

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Διάβαζα ένα θέμα στο national geographic σχετικά με το πόσο εύκολα οι τουρίστες θα επισκέπτονται πλέον αξιοθέατα που είναι εστίες μικροβίων.
https://www.nationalgeographic.co.u...-touch-these-iconic-tourist-attractions-again

Όπου αναφέρεται και το gum wall στο Seattle. Πέρα απ'το ότι σιχάθηκα, μου κάνει εντύπωση που θεωρείται αξιοθέατο και μαζεύεται κόσμος για να φωτογραφηθεί.

Από αξιοθέατα που έχω δει, το πιο υπερεκτιμημένο αξιοθέατο είναι με διαφορά το Manneken Pis. Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.

alma

Member
Καλά το Manneken Pis είναι τόσο υπερτιμημένο που κάνει τα άλλα να ωχριούν μπροστά του. Αν δεν ήταν τόσο πολυσυζητημένο, ούτε που θα του έριχνες εύκολα δεύτερη ματιά.

Βέβαια και για το Temple Bar συμφωνώ. Πανάκριβα ξενοδοχεία χωρίς ιδιαίτερες παροχές και γύρω μεθυσμένοι που ξερνάνε, ουρλιάζουν, τρεκλίζουν κλπ.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Προσθέτω κι ένα Pena Palace της Sintra στη δική μου λίστα. Η επίσκεψη μέσα στο παλάτι δεν μου είπε τίποτα, δυστυχώς και ο περιβάλλοντας χώρος μου πέρασε αδιάφορος. Δεν το βρήκα εντυπωσιακό το παλάτι, απλά κιτς. Έκλαψα τα λεφτά που έδωσα κι ακόμα περισσότερο το χρόνο που έκοψα από τη Λισσαβόνα γι'αυτό. Δεν καταλαβαίνω το χαμό. Δεν θα ξαναπήγαινα με τίποτα.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Τα MADAME TUSSAUD'S, έχοντας επισκεφτεί στο Λονδίνο, δεν είδα κέρινα ομοιώματα αλλά κούκλες πλαστικές... Συν το ότι το σκηνικό έμοιαζε με παιδική χαρά ή λούνα παρκ.
Επομένως στη δική μου την συνείδηση φλερτάρει με το Νο1 μαζί με το Manneken Pis.

Evi_Stav

Member
Το Manneken Pis το ψάχναμε, το ψάχναμε στις Βρυξέλλες και δεν το βρίσκαμε... :lol:

Ώσπου τρέχοντας στη στάση του τρένου, το προσπερνάμε τυχαία και φωνάζω στο αγόρι μου "Α καλέ να αυτό που κατουράει :lol:"!

Πραγματικά ό,τι πιο αχρείαστο σε αξιοθέατο! Δεν θα το έβλεπα καν αν δεν υπήρχε ένα γκρουπ Κινέζων να βγάζει σέλφι στο σημείο αυτό :p

Για εμένα αρκετά overrated και ο Πύργος της Πίζας. Ή απλά μου φαινόταν πιο εντυπωσιακός στις φωτογραφίες!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Για εμένα αρκετά overrated και ο Πύργος της Πίζας. Ή απλά μου φαινόταν πιο εντυπωσιακός στις φωτογραφίες!
Καλυτερα μεινε στο μετα το «..ή..». Πριν τα θαλασσωσες. “overrated” μνημειο 800+ ετων της ανθρωποτητας? Πως οριζεται δηλ αυτο το overrated σε αρχαιοτητες; Μηπως και οι Δελφοι ή η Ακροπολη ειναι overrated? Ολα παλια και γκρεμισμενα ενω στη Νασβιλ εχει το καλο πραγμα.

IMG_2474.png

Evi_Stav

Member
Καλυτερα μεινε στο μετα το «..ή..». Πριν τα θαλασσωσες. “overrated” μνημειο 800+ ετων της ανθρωποτητας? Πως οριζεται δηλ αυτο το overrated σε αρχαιοτητες; Μηπως και οι Δελφοι ή η Ακροπολη ειναι overrated? Ολα παλια και γκρεμισμενα ενω στη Νασβιλ εχει το καλο πραγμα.

View attachment 469793
Είναι απλά η γνώμη μου!Φοβόμαστε πλέον να γράψουμε οτιδήποτε σε αυτό το φόρουμ μην μας ειρωνευτούν :)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Είναι απλά η γνώμη μου!Φοβόμαστε πλέον να γράψουμε οτιδήποτε σε αυτό το φόρουμ μην μας ειρωνευτούν :)
Να φοβομαστε να γραψουμε οτι η γνωμη σου ειναι λαθος; Γιατι ειναι λαθος. Δεν ειναι υποκειμενικη η ομορφια του Παρθενωνα, του Κολοσσαιου, του πυργου της Πιζα. Τωρα που βλεπεις ειρωνια δεν καταλαβαινω. Να φοβομαστε να κανουμε κ χιουμορ, εγινε politically incorrect? Παω για μπανιο.

Triplover

Member
Υπερτιμημένο θεωρώ το παλάτι Schonbrun στη Βιέννη. Ακριβό εισιτήριο, περιορισμένος χρόνος παραμονής, απαγόρευση λήψεως φωτογραφιών και ένα παλάτι, που δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό. Αντιθέτως, το μουσείο Ιστορίας της Τέχνης είναι σαφώς πιο ωραίο και χωρίς να τεθούν στη ζυγαριά τα εκθέματά του.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom