traveladdict
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λος Άντζελες
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Αγαπητή lullu, έτσι εξηγείται η ασχετοσύνη του αρθρογράφου, που όπως πολύ σωστά ανέφερε ο taver, εξηγεί τα πράγματα κατά το δοκούν...
.. Συμφωνω μαζι σου και οταν αναφερω οτι αυτοι που γραφουν οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν κατα που πεφτει η Αφρικη δεν αναφερομαι στους ταξιδευτες οι αλλα στους αναλυτες και δημοσιογραφους και σε οσους προσπαθουν με την πενα τους να πεισουν για πραγματα που ουτε καν τους ακουμπουν η εχουν ακουμπησει...:xmas_sad:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έχουμε όλοι ενοχές και να λυπόμαστε λαούς που δεν κάνουν τίποτα να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Μια επανάσταση δεν είδα στην Αφρική, αν εξαιρεθεί αυτή του Νάσερ, άντε και του Γκαντάφι, αλλά αυτοί δεν ανήκουν στη Μαύρη Αφρική, είναι οι Άραβες που λέγαμε...
Όλες οι άλλες ...επαναστάσεις ( Σιέρα Λεόνε, Λιβερία, Κονγκό κλπ) ήταν αφορμή για πλιάτσικο και σφαγές των αντίπαλων φυλών. Μέχρι το 1900 έτρωγαν ο ένας τον άλλον, τώρα χρησιμοποιούν καλάσνικοφ. Και στην Αιθιοπία η "επανάσταση" πήγε τη χώρα 10 αιώνες πίσω...
Όλα τα άλλα περί κληρονομικότητας δεν τα είπα εγώ, η marilou τα λέει γιατί δεν έχει επιχειρήματα.
Θα σου το ανταποδώσω το Ελεος! marilou. Και σε διαδηλώσεις πήγαμε και υπογραφές μαζέψαμε και βοήθεια στείλαμε την Αφρική, δεν είμαι κανένα σημερινό σχολιαρόπαιδο. Σταμάτα να υποτιμάς τη νοημοσύνη μου, εγώ πήγα στην Αφική και ξέρω τι είδα και δεν πιστέυω αυτά που γράφει ο κάθε παπ.ρας.
Τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα από μερικούς κακούς δυτικούς οι οποίοι πίνουν το αίμα των Αφρικανών. Ξεκολλήστε από το 1970, ζούμε στο 2010 επιτέλους!!!!
Ή καλύτερα πάτε στην Αφρική και διαπιστώστε με τα μάτια σας αυτά που λέω. Εγώ πήγα και ξέρω πολύ καλά που πέφτει η Αφρική στο χάρτη. Και κρατήστε τα φαιδρά περί σκούρων και κληρονομικότητας για τον εαυτό σας, εγώ δεν ανέφερα ποτέ τέτοια πράγματα.
Last edited by a moderator: