Καλησπέρα everybody! Θέλω να ομολογήσω ότι αυτό το forum με έχει καταστρέψει ολοσχερώς! Μου έχει βάλει ιδέες για ταξίδια, ενώ παράλληλα είμαι απλήρωτη πόσους μήνες τώρα...! Λοιπόν, πάντα είχα μια βαθιά επιθυμία να επισκεφθώ χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, αλλά και την Αλάσκα. Όνειρα θερινής νυκτός...με το που ανακάλυψα το forum πριν μερικές μέρες βγήκαν στην επιφάνεια αυτές οι επιθυμίες και θα βάλω πλώρη να τις πραγματοποιήσω αργά ή γρήγορα. Πρότεινα λοιπόν σε 3 καλές μου φίλες να κάνουμε ένα ταξιδάκι σε κάποιον "μη συνηθισμένο" (για τα δεδομένα μας) προορισμό. Φυσικά σκοπεύω να οργανώσω μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, οπότε το υπολογίζω σε κανα 2 χρονάκια αν μας κάτσει με το καλό. Εκεί που θέλω τη βοήθειά σας, μιας και παρατήρησα ότι είστε κοσμογυρισμένα παιδάκια και πολύ πρόθυμα να βοηθήσετε, είναι αρχικά σαν πρώτο βήμα να μου προτείνετε κάποιο καλό προορισμό με βάση τα παρακάτω κριτήρια:
- προορισμος σε Αλάσκα, Λατινική Αμερική ή Ασία
- παρέα από 3-4 κοπέλες γύρω στα 25
- όσο πιο low cost γίνεται
- σκοπός να δούμε διαφορετικές νοοτροπίες και τρόπους ζωής, να δούμε ωραία μέρη και να περάσουμε καλά, δε χρειαζόμαστε πολυτέλειες.
Οπότε για αρχή προτείνετέ μου πιθανά μέρη που να καλύπτουν τα παραπάνω και όταν καταλήξω σε μέρος θα σας ζητήσω κι άλλες πληροφορίες Φυσικά ξέρω ότι ένα τέτοιο ταξίδι θα κοστίσει, ωστόσο κοιτάμε την πιο οικονομική λύση. Επίσης αποκλείω το ενδεχόμενο να νοικιάσουμε μεταφορικό μέσο. Αυτά! Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις προτάσεις σας
- προορισμος σε Αλάσκα, Λατινική Αμερική ή Ασία
- παρέα από 3-4 κοπέλες γύρω στα 25
- όσο πιο low cost γίνεται
- σκοπός να δούμε διαφορετικές νοοτροπίες και τρόπους ζωής, να δούμε ωραία μέρη και να περάσουμε καλά, δε χρειαζόμαστε πολυτέλειες.
Οπότε για αρχή προτείνετέ μου πιθανά μέρη που να καλύπτουν τα παραπάνω και όταν καταλήξω σε μέρος θα σας ζητήσω κι άλλες πληροφορίες Φυσικά ξέρω ότι ένα τέτοιο ταξίδι θα κοστίσει, ωστόσο κοιτάμε την πιο οικονομική λύση. Επίσης αποκλείω το ενδεχόμενο να νοικιάσουμε μεταφορικό μέσο. Αυτά! Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις προτάσεις σας