Giwrgos10
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κάτι ΜΗ τουριστικό
Aναπολώ τις οδικές μου εκδρομές πριν λίγα χρόνια. Αξεχαστες εικόνες κι εμπειρίες. Καλά να περάσετε κι από μένα
Μια χαρά η τοποθεσία για κέντρο απόκεντρο.Επισης επειδή ειναι λίγο πιο "εξοχή". Εχετε άποψη;
Κατατοπίζεις άψογα.Μήπως μπορείς να γράψεις και για το μουσείο Τέσλα? και πως μπορεί κάποιος να πάει εκεί?έχω δώσει κάποιες όχι και τόσο συνηθισμένες προτάσεις για το Βελιγράδι
Να είσαι καλά!και πως μπορεί κάποιος να πάει εκεί?
Να είσαι καλά, αν έχεις και άλλη ερώτηση εδώ είμαι.Ivana,
Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μεγάλη είναι η βοήθεια σου, και σε ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά οι πληροφορίες που δίνεις με τόση λεπτομέρεια ειναι πολύτιμες! Θα φροντίσω να τις ακολουθήσω. ΚΑι πάλι σε ευχαριστώ!
Ευχαριστώ, διαβάζοντας τις δικές σου προτάσεις και τις ιστορίες των giannismits και kalove για το Βελιγράδι, θα είμαι τέλεια κατατοπισμένος.Μπορώ να σε βοηθήσω με τις κατευθύνσεις όμως.
Καλά να περάσετε.Σε 48 ώρες έχουμε αναχώρηση... τα νέα μας θα τα ακούσετε μετά το Πάσχα. Ελπίζω όλα να πάε καλά.
Μάλλον καλύτερα σε νέο θέμα.πριν 2 ωρίτσες γυρίσαμε Αθήνα. Το Σ/Κ θα προσπαθησω να γραψω εντυπώσεις. Τις γραφω σε αυτο το θεμα ή πρέπει να ανοιξω καινούργιο?
Χρόνια πολλά!