Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Πήραμε δυο φορές το φτηνότερο των φτηνότερων εισιτηρίων: δηλαδή θέσεις ορθίων (!) στο φθηνότερο δυνατό βαγόνι, διότι λόγω εορτής στο Βαρανάσι δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για καρέκλα και το ταξίδι ήταν για πολλές ώρες. Απίστευτος αριθμός ανθρώπων, ήταν απλώς αδύνατον να βρεις χώρο και για τα δυο σου πόδια ώστε να στέκεσαι όρθιος, ο διπλανός μου ήταν λεπρός (κομμένη μύτη) και παρόλα αυτά, με κάποιο μαγικό τρόπο, ορισμένοι κατάφεραν να κουλουριαστούν και στο πάτωμα, έχοντας τα μέλη τους ανάμεσα στο πόδια των υπολοίπων. Και στις δύο περιπτώσεις, μας λυπήθηκαν που ήμασταν οι μόνοι λευκοί (είχε πέσει γενικό σύρμα), βρέθηκε κόσμος από άλλη κατηγορία θέσης που δέχθηκε να μας "φιλοξενήσει" στην κουκέτα του, όπου καθόμασταν 3-4 άτομα. Γενικώς, και μόνο που θα είστε λευκοί, το λογικό είναι ότι θα έχετε προτεραιότητα, οι Ινδοί είναι απλά ευγενέστατοι, φοβερά περίεργοι και εξαιρετικά τζέντλμεν με τις γυναίκες (η φίλη μου βαρέθηκε να συλλέγει δώρα στο τραίνο, από ανθρώπους που δεν ξέρω αν είχαν να φάνε).Δήμητρα καμιά επιπλέον συμβουλή για τις θέσεις-πάτους παίζει;