fotast
Member
Συγνώμη Για σύντομα υπολόγιζες;μας υποχρέωσες....
Συγνώμη Για σύντομα υπολόγιζες;μας υποχρέωσες....
Ε ναι....βέβαια φιλοδοξώ να έχω κάνει την 3η δόση ως τότε οπότε δεν ανησυχώ ότι θα βρεθώ θετική. Απλά ανησυχώ μήπως αυτό είναι προάγγελος για χειρότερα.Συγνώμη Για σύντομα υπολόγιζες;
Καταραμένη αβεβαιότητα...Ψυχάκηδες μας κατάντησες....Ε ναι....βέβαια φιλοδοξώ να έχω κάνει την 3η δόση ως τότε οπότε δεν ανησυχώ ότι θα βρεθώ θετική. Απλά ανησυχώ μήπως αυτό είναι προάγγελος για χειρότερα.
Γιατί δεν υπάρχει? Δεν ζήτησα μέρος που να είναι χωρίς έλεγχο,απλά ρώτησα ιδέες για προορισμό που για την είσοδο και την διαμονή να μη θέλει ποιστοποιτικο εμβολιασμού και να μπορείς να πας με rapid/pcr test που μια χαρά γίνεται έλεγχος και με αυτάΠουθενα!! Δεν υπαρχει μέρος για μη εμβολιασμενους μεσα στο χειμωνα!!
Γιατί δεν υπάρχει? Δεν ζήτησα μέρος που να είναι χωρίς έλεγχο,απλά ρώτησα ιδέες για προορισμό που για την είσοδο και την διαμονή να μη θέλει ποιστοποιτικο εμβολιασμού και να μπορείς να πας με rapid/pcr test που μια χαρά γίνεται έλεγχος και με αυτά
Δεν είναι και πολύ λογικό ...3 δόσεις ελάχιστοι έχουν κάνει...για ράδιο αρβύλα μου φαίνεται αυτό...δεν αμφιβάλλω πως το διάβασες , αμφιβάλλω την εγκυρότητα του siteΚάπου διάβασα ότι μέσα στη βδομάδα ή κομισιόν θα αποφασίσει αν τα ταξίδια στην Ευρώπη θα επιτρέπονται μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί και με τις τρεις δόσεις
Δεν ξέρω αν θα ισχύσει έτσι πάντως σφίγγει ο κλοιός
Μπορεί αλλα παλι, νομιζω σε αυτην την περίπτωση τριτη δόση θα πρέπει να κάνεις αμα περάσουν 9 μηνες απο τη δεύτερη δοση ή 6 μηνες αν είσαι πανω των 65,όπως εκανε η Γαλλια πρόσφατα.. .. Για τους υπόλοιπους που έχουν εμβολιαστεί πρόσφατα θα ηταν παραλογο να ζητηθεί κατι...Κάπου διάβασα ότι μέσα στη βδομάδα ή κομισιόν θα αποφασίσει αν τα ταξίδια στην Ευρώπη θα επιτρέπονται μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί και με τις τρεις δόσεις
Δεν ξέρω αν θα ισχύσει έτσι πάντως σφίγγει ο κλοιός