Kostass
Member
Νομίζω ότι σε ενημερώνουν μόνο όταν το τεστ βγει θετικό.Περίπου μιάμιση μέρα μετά δεν με έχει ενημερώσει κανείς για το αποτέλεσμα.
Νομίζω ότι σε ενημερώνουν μόνο όταν το τεστ βγει θετικό.Περίπου μιάμιση μέρα μετά δεν με έχει ενημερώσει κανείς για το αποτέλεσμα.
Να παρακολουθει αυτη την σελιδα. https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-travel-corridorsΠαιδιά αν θέλει κάποιος να ταξιδέψει από Ελλάδα στο Λονδίνο τι ακριβώς είναι απαραίτητο; Πχ υπάρχει κάποια καραντίνα, τεστ κτλ;;
Kαραντίνα όχι, αλλά από τη Δευτέρα κι έπειτα μια καμπαρντίνα θα τη χρειαστείςΠαιδιά αν θέλει κάποιος να ταξιδέψει από Ελλάδα στο Λονδίνο τι ακριβώς είναι απαραίτητο; Πχ υπάρχει κάποια καραντίνα, τεστ κτλ;;
Ακριβώς! Κι εμένα μου το έκαναν τσάμπα στην Αθήνα. Φρανκφούρτη όπως σας είπα, δεν κοίταξαν τίποτα! Έχω ακούσει και για Ντύσελντορφ πάντως που δεν επέτρεψαν την επιβίβαση χωρίς PLF.Η θετική πλευρά της όλης ταλαιπωρίας είναι πως σου κάνουν και τσάμπα τεστ!
Καλά αποτελέσματα!
Ναι, εγώ που ρώτησα, μου είπαν πως ειδοποιούν εντός 24 ωρών μόνο αν είναι θετικό.Νομίζω ότι σε ενημερώνουν μόνο όταν το τεστ βγει θετικό.
Μπατονετα στις αμυγδαλεςΜε λήψη αίματος γίνεται το τεστ ή με αυτό που σου βάζουν ένα καλαμάκι μέχρι τον εγκέφαλο;