• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ευκαιρία λοιπόν να εξερευνήσουμε λίγο καλύτερα την Ελλάδα, τώρα που τα τελευταία χρόνια μόνο καλοκαίρι πηγαίναμε στα νησιά. Οι λόγοι γνωστοί: Ποιο πολύ σε συμφέρει να πας έξω σε αρκετές περιπτώσεις..

Από χειμώνα δε αν η ΕΕ κάνει κάποια κοινή συμφωνία για τις πτήσεις εντός Ευρώπης και πάλι καλά, που εμείς οι ταπεινοί ταξιδιώτες θα μπορέσουμε να εστίασουμε σε χώρες της Ευρώπης. Βέβαια φαντάζομαι τον πόνο εκείνων που άνοιγαν τα φτερά τους και εκτός ΕΕ.

Απο την άλλη όπως γράφω και στο αρχικό θέμα, ποιος δεν βλέπει το επόμενο διάστημα ραγδαία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων; Ποιος δεν βλέπει αύξηση στις τιμές των ξενοδοχείων / δωματίων (Όσα ανοίξουν); Ποιος δεν βλέπει αύξηση στα εστιατόρια που θα πάνε να βγαλουν τα σπασμένα για όσο διάστημα ήταν κλειστά; Οπότε και τα ταξίδια στην Ελλάδα μόνο εύκολα δεν θα είναι για κάποιους.

Last edited:

katerina R

Member
Υπαρχει και το ενδεχομενο οι πτησεις να γινουν και μετα να παιζει καραντινα, αυτο θα ειναι το χειροτερο (και το απαγορευτικό). Εγω δεν υπολογιζω στο εξωτερικο τουλάχιστον πριν το φθινοπωρο.
Συμφωνώ πριν το φθινοπωρο όσοι σκέφτονται για εξωτερικό είναι ρίσκο ..άσε που από το φθινόπωρο αν αρχίσει και δεύτερο κύμα του ιού όπως λένε κάποιοι επιστήμονες ούτε τότε δεν θα μπορούμε πάλι να ταξιδέψουμε...καλό επόμενο καλοκαίρι και ΑΝ ....και το λέω εγώ που έχω σχεδιάσει γάμο για φέτος και προετοιμαζα γαμήλιο ταξιδι μέσα στο καλοκαιρι...δυστυχώς κάποιες φορές τα σχέδιά μας δεν πάνε όπως τα υπολογίζουμε...

• Like
Reactions: GTS

katerina R

Member
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι θα επιστρέψουμε ξανά στην κανονικότητα μας προ ιού από το 2022 ...μέχρι τότε μπορεί να έχουμε lockdowns ανά διαστήματα ...είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο και δυστυχώς μπορεί αυτό σε πολλούς να στερεί ταξίδια (βάζω και τον εαυτό μου μέσα μιας και σχεδίαζα για φέτος το καλοκαίρι το γαμήλιο ταξίδι μου ).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Υπαρχουν/με και οι ανθρωποι που θα πρεπει αναγκαστικα να ταξιδεψουν/με και μαζι με καποιους που εχουν/με "λασκαρισμενη" βιδα θα δωσουν/με σιγα σιγα ένα boost στα ταξιδια για να παρουν σειρα και οι επομενοι.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
...άσε που από το φθινόπωρο αν αρχίσει και δεύτερο κύμα του ιού όπως λένε κάποιοι επιστήμονες ούτε τότε δεν θα μπορούμε πάλι να ταξιδέψουμε...καλό επόμενο καλοκαίρι και ΑΝ ....και το λέω εγώ που έχω σχεδιάσει γάμο για φέτος και προετοιμαζα γαμήλιο ταξιδι μέσα στο καλοκαιρι...
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι θα επιστρέψουμε ξανά στην κανονικότητα μας προ ιού από το 2022 ..
Σιγά μην είμαστε σε lockdown μέχρι το 2022. Σε δυο-τρεις μήνες θα έχει ξεχαστεί όλο αυτό. Ελπίζω να μην περιμένεις μέχρι το 2022 για το γάμο γιατί μπορεί ο και γαμπρός να' χει φύγει και συ να περιμένεις το επόμενο lockdown που δε θα 'ρχεται.

katerina R

Member
Σιγά μην είμαστε σε lockdown μέχρι το 2022. Σε δυο-τρεις μήνες θα έχει ξεχαστεί όλο αυτό. Ελπίζω να μην περιμένεις μέχρι το 2022 για το γάμο γιατί μπορεί ο και γαμπρός να' χει φύγει και συ να περιμένεις το επόμενο lockdown που δε θα 'ρχεται.
Δεν είπα ότι θα έχουμε lockdown μέχρι το 2022..αλλά για να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή προ ιού είναι κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει σε βάθος χρόνου...όσον αφορά το γάμο μου εννοείται και δεν θα περιμένω μέχρι το 2022 χαχα , τον έχω ήδη μετακινήσει από τέλη Ιουνίου που ήταν αρχικά για Αύγουστο !!!ελπίζω όλα να πάνε καλα...αν και δυστυχώς το γαμήλιο ταξίδι το έχουμε αναβάλει για του χρόνου , θέλαμε να παμε μπαλι-σιγκαπουρη!!!

paefstra

Member
Εν τω μεταξυ οσο εμεις παλευουμε να αποφυγουμε τα 12μηνα vouchers. η Flixbus στελνει σημερα προγραμμα εθελοντικης αγορας vouchers με validity για 3 χρονια. Υποθετω οτι λειτουργει ως "δανειο" αλλα αυτο το "3 χρονια" δεν μ αρεσε και πολυ.
https://flixdeal.flixbus.com/?wt_mc..._global_com&utm_term=&utm_content=com.flixbus

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εν τω μεταξυ οσο εμεις παλευουμε να αποφυγουμε τα 12μηνα vouchers. η Flixbus στελνει σημερα προγραμμα εθελοντικης αγορας vouchers με validity για 3 χρονια. Υποθετω οτι λειτουργει ως "δανειο" αλλα αυτο το "3 χρονια" δεν μ αρεσε και πολυ.
https://flixdeal.flixbus.com/?wt_mc..._global_com&utm_term=&utm_content=com.flixbus
:oops: Ούτε εμένα....

arabickostas

Member
Δυστυχώς το θέμα των αεροπορικών δεν είναι τόσο απλό και θα εξηγήσω τι εννοώ.

Πολλοί πιστεύουν ότι οκ αν αρθούν τα μέτρα πανευρωπαϊκά πάμε βουρ για ταξίδι. Ακόμα και αν βρεθούν οι "θαρραλέοι" που θα πετάξουν την επόμενη μέρα ( προσωπικά πιστεύω ότι πολύ λίγος κόσμος έχει την ψυχική ηρεμία να παει ταξιδι άμεσα, καθοτι περα απο το θέματης υγείας πολλοί θα είναι μαζεμένοι με τα οικονομικά και την ανασφάλεια της εργασίας τόυς), υπάρχει και παράγοντας αεροπορική εταιρία. Οι εταιρείες λοιπόν εκπονούν ένα πρόγραμμα πτήσεων με βάση την διαθεσιμότητα πληρωμάτων, αεροπλάνων προγράμματος αεροδρομίων κτλ . Τώρα που οι περισσότερες αεροπορικές έχουν δώσει άδειες άνευ αποδοχών σε πάρα πολύ κόσμο και έχουν καθηλώσει μεγάλο αριθμό αεροσκαφών στο έδαφος η "επαναφορα" δεν μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Με δεδομένο ότι αυτά απαιτούνται κυρίως σε πτήσεις σε άλλες χώρες αναμένεται μεγάλη καθυστέρηση στη πλήρη επαναφορά και αυτό θα φανεί ξεκάθαρα με το που δωθειτο πράσινο φως από τις αρμόδιες αρχές . Τα συστήματα κράτησης θα είναι διαφορετικά από όσο τα γνωρίζουμε, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα....

GTS

Member
Ο Βασιλάκης μίλησε για επανάκαμψη τουλάχιστον μετά από 6 μήνες. Παντού τα μηνύματα είναι ότι Ιούνιος-Ιούλιος έχει χαθεί. προσωπικά συμφωνώ με αυτή την άποψη, ποιος θα ταξιδέψει με αυτές τις συνθήκες και ποιος θα τους δεχτεί....νομίζω η κυβέρνηση στο θέμα του Τουρισμού και ειδικά ο Θεοχάρης δε τα λένε και πολύ καλά και μοιράζουν φρούδες ελπίδες. Μακάρι να κάνω λάθος.

Kostass

Member
Ο Βασιλάκης μίλησε για επανάκαμψη τουλάχιστον μετά από 6 μήνες. Παντού τα μηνύματα είναι ότι Ιούνιος-Ιούλιος έχει χαθεί. προσωπικά συμφωνώ με αυτή την άποψη, ποιος θα ταξιδέψει με αυτές τις συνθήκες και ποιος θα τους δεχτεί....νομίζω η κυβέρνηση στο θέμα του Τουρισμού και ειδικά ο Θεοχάρης δε τα λένε και πολύ καλά και μοιράζουν φρούδες ελπίδες. Μακάρι να κάνω λάθος.
Ανακαμψη μετα απο 6 μηνες?Απο Νοεμβριο δηλαδη.Σαν ανεκδοτο ακουγεται.Απο τελη Νοεμβριου ισως ειμαστε αγκαλια με την καραντινα Νο 2. Παντως μετα απο το "σχετικο" θα ελεγα lockdown 16 Μαρτη εχει περασει μονο 1 1/2 μηνας και φαινεται αιωνας.Ευελπιστω παντως 2 μηνες μετα τελος Ιουνη που ειναι αρκετα μεγαλο διαστημα για τα δεδομενα να αναθαρησουμε καπως πριν την ενδεχομενη 2η καραντινα.
Ενα ταξιδακι παντως που ειχα για Μοναχο και το αλλαξα για 15/8 αν δεν ακυρωθει αλλα και αν υπαρξει 1ον γενικοτερα μια εσωτερικη συμφωνια κρατων ΕΕ η εστω διακρατικη και 2ον αν δεν τιθεται θεμα οποιασδηποτε 14μερης καραντινας,θα το κανω. Θελω να πω δεν εχω αλλη προσωπικη αναστολη.Αν μας επιτραπει θα παω.Αν οχι,θα μεινουμε Αυγουστο σπιτι οικογενειακως.Plan B δεν υπαρχει αλλωστε. Θα κανω και μια συνδρομη σε κανα Netflix(που ολο αναβαλω),A/C στο τερμα,ε Αυγουστος ειναι που θα παει θα περασει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom