bandit650
Member
Λόγω κορονοιου έχει δοθεί κάποια οδηγία σχετικά με την συχνότητα αλλαγής στα σεντόνια και πετσέτες;; @tripakias η οποίος άλλος που ξέρει
Ισχύει η πληρότητα 60%. 28 Ιούνη που πήγα σεριφο ίσχυεΜόλις με ενημέρωσαν από το ταξιδιωτικό γραφείο που έβγαλα τα εισητηρια για μήλο με την aegean speed lines (είναι το γρήγορο καράβι για μήλο που κάνει 4.30 ώρες αλλιώς με συμβατικό πλοίο κάνεις 7 ώρες ) ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία δεν ισχύει ο κανόνας των κένων θέσεων...δεν ξέρω γτ ίσως λόγω μικρότερης χωρητικότητας ? Το θεωρώ απαράδεκτο αν όντως ισχύει !!
Μόλις με ενημέρωσαν από το ταξιδιωτικό γραφείο που έβγαλα τα εισητηρια για μήλο με την aegean speed lines (είναι το γρήγορο καράβι για μήλο που κάνει 4.30 ώρες αλλιώς με συμβατικό πλοίο κάνεις 7 ώρες ) ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία δεν ισχύει ο κανόνας των κένων θέσεων...δεν ξέρω γτ ίσως λόγω μικρότερης χωρητικότητας ? Το θεωρώ απαράδεκτο αν όντως ισχύει !!
Ναι δεν κατάλαβα τι ακριβώς συμβαίνει αλλά ελπίζω ότι θα ισχύει η μειωμένη πληρότητα για ασφάλεια !!!Δεν το γνωρίζω καθόλου. Νόμιζα πως είναι για όλα τα πλοία ο κανόνας.
Άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους που πολλοί αποφεύγουν τα αεροπλάνα. Δεν θέλουν να κάτσουν κολλητά σε αγνώστους.
Αφού θα περάσεις με Ελληνικό διαβατήριο λογικά οι πινακίδες δεν νομίζω να παίζουν ρόλο. Αλλά διάβασε τι γίνεται στο τελωνείο της Νίκης, (μήπως ισχύσει και για τους Ευζώνους) όπου υπάρχουν διαμαρτυρίες και αναμένεται από ΣΚ να αλλάξει η κατάσταση,Το τελωνείο Ευζώνων είναι ανοιχτό μόνο για Έλληνες πολίτες, διαβαζω.
Μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, Έλλην πολίτης, ελληνικό διαβατήριο - ταυτότητα, γερμανικές πινακίδες αυτοκινήτου, περνάει;
Μας είπαν για υποχρεωτική μάσκα και για το έντυπο που συμπληρώνεις κ δίνεις πριν την αποβίβαση , για θερμομετρηση ούτε κ εγώ νομίζω πως γίνεταιΟ κανόνας είναι 60% για τα πλοία χωρίς καμπίνες και 65% για τα πλοία με καμπίνες.
Επίσης δεν υπάρχει κανόνας "άδεια θέση δίπλα σου".
Επίσης με flying dolphin για Αγκίστρι, Μύκονο με το Wordchampion, όταν μπήκαν μέσα τους είπαν "ελεύθερες οι θέσεις" απλά όχι όλοι μαζεμένοι. Δεν ξέρω για την Aegean SpeedLines, αλλά κάτι παρόμοιο θα συμβαίνουν. Ερωτηματολόγιο υποχρεωτικά, θερμομέτρηση δεν έγινε ποτέ.
Π.χ. αν το 60% μαζευτεί στην δεξιά πλευρά του πλοίου, θα ζητήσουν από κάποιους να μετακινηθούν. Αλλά δεν υπάρχει κανόνας 1 κενή 1 γεμάτη.
Κανονικά είναι υποχρεωτική, σε κάποια πλοία κάνουν, σε άλλα όχι και σε άλλα μόνο ένα δείγμα επιβατών.Μας είπαν για υποχρεωτική μάσκα και για το έντυπο που συμπληρώνεις κ δίνεις πριν την αποβίβαση , για θερμομετρηση ούτε κ εγώ νομίζω πως γίνεται
Ο κανόνας είναι 60% για τα πλοία χωρίς καμπίνες και 65% για τα πλοία με καμπίνες.
Επίσης δεν υπάρχει κανόνας "άδεια θέση δίπλα σου".
Επίσης με flying dolphin για Αγκίστρι, Μύκονο με το Wordchampion, όταν μπήκαν μέσα τους είπαν "ελεύθερες οι θέσεις" απλά όχι όλοι μαζεμένοι. Δεν ξέρω για την Aegean SpeedLines, αλλά κάτι παρόμοιο θα συμβαίνουν. Ερωτηματολόγιο υποχρεωτικά, θερμομέτρηση δεν έγινε ποτέ.
Π.χ. αν το 60% μαζευτεί στην δεξιά πλευρά του πλοίου, θα ζητήσουν από κάποιους να μετακινηθούν. Αλλά δεν υπάρχει κανόνας 1 κενή 1 γεμάτη.
Να έχεις έτοιμο το κινητό για βίντεο, αυτά είναι δυνατά στιγμιότυπακάτι γυναίκες φώναζαν η μία στην άλλη " Έξω κάτσε μέσα έχει τον ιό"
Ντροπή, ντροπήΝα έχεις έτοιμο το κινητό για βίντεο, αυτά είναι δυνατά στιγμιότυπα