• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

paefstra

Member
Όταν π.χ. για τα ιατρικά συνεδρια (2-3 ημερών) πρέπει να μπεις πιο πριν 7 ημέρες καραντίνα, θα πας?
Μόνο για πάρα πολύ σημαντικά event που δεν μπορούν να χαθούν ή να γίνουν από απόσταση.
Δεν εννοουσες εκθεσεις και γενικα δεν ξερεις τι λες ακριβως, γιατι δεν υπαρχουν ιατρικες εκθεσεις η μαλλον δεν ειναι αυτο που νομιζεις, και γενικα αστο, δεν το 'χεις.

Ntt

Member
Δεν εννοουσες εκθεσεις και γενικα δεν ξερεις τι λες ακριβως, γιατι δεν υπαρχουν ιατρικες εκθεσεις.
Άκουσα για ένα συνέδριο που ακυρώθηκε με αιτιολογία ότι δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά (οδοντριατρικό). Αλλά καθώς έγραφα το μήνυμα είχα στο νου μου και εκθέσεις.

Π.χ. αν έχεις ακούσει το Money show στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει ένα αντίστοιχο στη Ζυρίχη, αυτό ας πούμε δεν μπορεί να γίνει (συνδυάζει έκθεση - συνέδρια)

Προσωπικά εκπλήσσομαι που υπάρχει κι ένα 20% που δεν έχει ακυρωθεί,, ειδικά τα μεγάλα συνέδρια θέλουν ΜΗΝΕΣ να διοργανωθούν (χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις) και αύριο να σταματούσε ο κορωνοιός, μεγάλο συνέδριο δεν προλαβαίνει να διοργανωθεί φέτος.
Συμφωνώ απόλυτα.
Φαντάζομαι αυτές που έχουν μείνει, είναι τίποτα "πιο μικρές εκθέσεις" ή θα ακυρωθούν αργότερα.

Ελβετία όλες οι εκθέσεις που αφορούν το επάγγελμά μου και αυτές που παραδοσιακά πήγαινα κάθε χρόνο για να χαζέψω τίποτα, έχουν ακυρωθεί ΟΛΕΣ και σε κάποιες συζητούν να μην διοργανωθούν ούτε το 2021 (π.χ. έκθεση σαλόνι αυτοκινήτου Γενεύης).
Βέβαια εκεί το έριξαν και στο οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει στους διοργανωτές.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Φίλοι και συνεργάτες του ναυτιλιακού χώρου που υπάρχει πολύ μεγάλη αναγκαιότητα να βρίσκονται σε χώρες της Ασίας (Κίνα, Σιγκαπούρη, Νότιο Κορέα, Ιαπωνία) υποχρεούνται να μπουν σε 14μέρη καραντίνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, τους πετάνε ένα πιάτο φαγητό κάθε μέρα, όλα συσκευασμένα, δεν έχουν επαφή με ΚΑΝΕΝΑ και τους κάνουν 5 τεστ μέσα στο 14μέρο για να τους αφήσουν εάν και εφόσον όλα τα τεστ είναι αρνητικά.

Vasileti

Member
Ρωτησα έναν γιατρό τι κάνουν στους ασθενείς που κινδυνεύουν, μου είπε ότι οταν φοβούνται ότι θα τον χάσουν προσπαθούν με ό,τι διαθέτουν και με brain storming ακόμη και με μαντζούνια να τον σώσουν, πονάει πολύ στους γιατρούς να χάσουν ασθενή.
Δεν ειναι σωστό το ακατάλληλος ο ένας ακατάλληλος ο άλλος, η ακαριαία ανάδραση δεν είναι εύκολη σε ασαφείς συνθήκες.
Η δική μου δουλειά, δεν μου τα φέρνει ο πελαργός στο σπίτι, επίσης κατέρρευσε, πώς να προκύψει άριστη εξυπηρέτηση από τους άμεσα πληγέντες, αεροπορικές κλπ?
Εδω ξυπνάμε σιγά σιγά σαν τον χειρουργημένο όταν φεύγει η νάρκωση χαρούμενος μεν που ξύπνησε αλλά δεν ξέρει ακόμη τι του λείπει.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Εμείς κλείσαμε διαμονή με δωρεάν ακύρωση για τον Ιούλιο σε δύο νησιά του Αιγαίου και κλείσαμε και τα ακτοπλοϊκά..ίσως να είναι παρακινδυνευμένο τι να πω. Αλλά αν τα πράγματα πάνε καλά, είμαστε αποφασισμένοι να πάμε τις διακοπές μας. Κι από τη στιγμή που μας βόλευαν και οι ώρες είπαμε να τα κλείσουμε!! Ελπίζω να μην υπάρξουν αλλαγές ούτε ακυρώσεις και στα ακτοπλοϊκά 🙄
Ούτως ή άλλως να ξέρεις ότι όλα τα ακτοπλοϊκά γίνονται open για ένα χρόνο, εαν το ακυρώσεις μέχρι 1 ημέρα πριν τον απόπλου (συνέβαινε πάντα αυτό), ενώ τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο ευέλικτα. Επομένως να μην έχεις άγχος ο,τι και αν συμβεί

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Προσωπικά εκπλήσσομαι που υπάρχει κι ένα 20% που δεν έχει ακυρωθεί,, ειδικά τα μεγάλα συνέδρια θέλουν ΜΗΝΕΣ να διοργανωθούν (χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις) και αύριο να σταματούσε ο κορωνοιός, μεγάλο συνέδριο δεν προλαβαίνει να διοργανωθεί φέτος.
Το δικό μου συνέδριο πάντως (ιατρικό, από τα μεγαλύτερα στον κλάδο του, στην Ιταλία μάλιστα) υφίσταται κανονικά και με φυσική παρουσία. Έχουν ανοίξει ένα ενδεχόμενο για ιντερνετική διεκπαιρέωση στη χειρότερη, αλλά αυτό που ισχύει μέχρι στιγμής είναι ότι πάμε κανονικά.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το δικό μου συνέδριο πάντως (ιατρικό, από τα μεγαλύτερα στον κλάδο του, στην Ιταλία μάλιστα) υφίσταται κανονικά και με φυσική παρουσία. Έχουν ανοίξει ένα ενδεχόμενο για ιντερνετική διεκπαιρέωση στη χειρότερη, αλλά αυτό που ισχύει μέχρι στιγμής είναι ότι πάμε κανονικά.
Για ιντερνετικους σας βλέπω κι εσάς αλλά keep us updated.

Last edited:

alma

Member
Καλά οι Ισπανοί κ οι Ιταλοί δεν μπορούν να κάνουν διακοπές στις χωρες τους να τις στηρίξουν για ένα καλοκαίρι; τόσο μανία να έρθουν στην Ελλάδα; μήπως κ οι ίδιοι φοβούνται να πάνε στις χωρες τους κ ψάχνουν εναλλακτικές;
Φίλοι ιταλικής καταγωγής που ζουν στην Ελλάδα μου είπαν πως δεν θα πήγαιναν Ιταλία φέτος ούτε ακόμα κι αν ήταν όλα τζάμπα πάντως. Και μερικοί από αυτούς πήγαιναν κάθε χρόνο γιατί έχουν και συγγενείς.
Ένας άλλος φίλος που μένει μόνιμα Βόρεια Ιταλία μου λέει πως ανυπομονεί να φύγει να πάει κάπου εκτός της χώρας του, σε κάποια χώρα που να τα έχει πάει καλά και να μην είχε πολλά κρούσματα του ιού.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
H Πορτογαλία σκέφτεται να ανοίξει τα σύνορα από 1/7 για πολίτες από Σένγκεν, πλην Ισπανών και Ιταλών, με απαίτηση είτε να έχουν κάνει τεστ τις προηγούμενες 72 ώρες είτε να το κάνουν επιτόπου με έξοδα της Πορτογαλίας, χωρίς καραντίνα.

https://www.schengenvisainfo.com/ne...ers-for-tourists-from-certain-countries-only/

paefstra

Member
Δεχεται Βραζιλιανους που γινεται πανικος αλλα οχι Ιταλους? Θεοςσχωρεστους.

Η Μάλτα ανοίγει τα σύνορα από 1/7 σε 19 χώρες. Η Ελλάδα ακόμα δεν είναι μέσα σ' αυτές, ενώ είναι η Γερμανία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom