EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Βγήκε κάτι επίσημο για τα plf; Για μετά τις 21;
επισημο στη χωρα αυτη ειναι οτι γραφεται σε φεκ. και βεβαια ακομα δεν εχει βγει. προφανως θα βγει λιγο πριν τις 21/3 οπως εχουν πει.Βγήκε κάτι επίσημο για τα plf; Για μετά τις 21;
Θα τρελαθώ τελείως, δε γίνεται.... Travellers arriving in Greece, during the period from 07.03.2022 until 21.03.2022, holding a European Union Digital Covid Certificate (EU Digital COVID Certificate) are not obliged to show an extra negative COVID test result upon their arrival.
Protocol for Arrivals in Greece - travel.gov.gr
Air France από Κούβα μου απάντησε χτες πως δε θα επιτρέπει σε πελάτες χωρίς pcr να επιβιβαστουν . Μου είπαν ότι έτσι ερμηνεύουν τις οδηγίες και τσι το έχουν συμπεριλάβει στο traveldoc τους.Θα τρελαθώ τελείως, δε γίνεται...
Αυτή η παράγραφος που παρέθεσες και που όντως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, πώς συνάδει με το παρακάτω, που είναι γραμμένο λίγες σειρές πιο κάτω στην ίδια σελίδα;;!
C. Travellers arriving in Greece from ALL other countries, regardless of their vaccination status or proof of recovery, are required to display a negative molecular test result (PCR) for Covid-19 performed up to 72 hours before the scheduled arrival or a negative Rapid Antigen test result for Covid-19 performed up to 24 hours before the scheduled arrival.
Ε παραιτούμαι, δε μπορώ αυτήν την παράνοιαAir France από Κούβα μου απάντησε χτες πως δε θα επιτρέπει σε πελάτες χωρίς pcr να επιβιβαστουν . Μου είπαν ότι έτσι ερμηνεύουν τις οδηγίες και τσι το έχουν συμπεριλάβει στο traveldoc τους.
εννοει οτι αποδεχονται ευρωπαικο πιστοποιητικο απο τις χωρες ΕΕ η τις 35 που εχουν προσχρησει σε αυτο η ηπα, καναδας, αυστραλια. οι υπολοιποι pcr/rapid. εχει σημασια το πιστοποιητικο οχι η χωρα αναχωρησης η εθνικοτητα.Θα τρελαθώ τελείως, δε γίνεται...
Αυτή η παράγραφος που παρέθεσες και που όντως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, πώς συνάδει με το παρακάτω, που είναι γραμμένο λίγες σειρές πιο κάτω στην ίδια σελίδα;;!
C. Travellers arriving in Greece from ALL other countries, regardless of their vaccination status or proof of recovery, are required to display a negative molecular test result (PCR) for Covid-19 performed up to 72 hours before the scheduled arrival or a negative Rapid Antigen test result for Covid-19 performed up to 24 hours before the scheduled arrival.
δικαιωμα τους. κ καπου στο αφρικα δεν μπαινεις στο αεροδρομιο χωρις pcr. οπου κ να πηγαινεις κ με οποιαδηποτε εταιρεια. παντελως αδιαφορο. pcr απο "εγκεκριμενα" εργαστηρια φυσικα...(50$ το pcr, 150$ το αρνητικο pcr). πανω απ ολα η ασφαλεια.Air France από Κούβα μου απάντησε χτες πως δε θα επιτρέπει σε πελάτες χωρίς pcr να επιβιβαστουν . Μου είπαν ότι έτσι ερμηνεύουν τις οδηγίες και τσι το έχουν συμπεριλάβει στο traveldoc τους.
Αν ισχύει αυτό γιατί συμβαίνουν περιστατικά σαν κι αυτό που αναφέρει ο yorgos ή ο oresctcrete (που ζητάνε από επιβάτες pcr/rapid)?. εχει σημασια το πιστοποιητικο οχι η χωρα αναχωρησης η εθνικοτητα.
δες το επομενο ποστ μου. ο καθενας κανει οτι θελει κ ερμηνευει οπως θελει τους κανονες μιας μικρης χωρας. σιγα μην κατσουν ν ασχοληθουν κιολας. αλλο αν στο ζητει η αεροπορικη αλλο να το κανεις απο μονος σου.Αν ισχύει αυτό γιατί συμβαίνουν περιστατικά σαν κι αυτό που αναφέρει ο yorgos ή ο oresctcrete (που ζητάνε από επιβάτες pcr/rapid)?