evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Σε ευρωπαϊκό πιστοποιητικό, τα 2 πρώτα Astra και το 3ο Pfizer, γράφει 3/3 και το τελευταίο, δηλαδή pfizer.
Δεν το ορίζει η αεροπορική. Η κυβέρνηση της κάθε χώρας το ορίζει και η αεροπορική σε προειδοποιεί για την αλλαγή ώστε να ξέρεις αν είσαι σε θέση να επιβιβαστεις η όχι.Με ποια λογικη η αεροπορικη οριζει ποιος ειναι εμβολιασμενος και ποιος οχι;
Ετσι οπως το εγραψες καταλαβα οτι αυθαιρετα το ζητησε η αεροπορικη.Δεν το ορίζει η αεροπορική. Η κυβέρνηση της κάθε χώρας το ορίζει και η αεροπορική σε προειδοποιεί για την αλλαγή ώστε να ξέρεις αν είσαι σε θέση να επιβιβαστεις η όχι.
Για την είσοδο στη Γαλλία.Ετσι οπως το εγραψες καταλαβα οτι αυθαιρετα το ζητησε η αεροπορικη.
Για ποια χωρα στο ζητησε;
ναι και ναι. οχι. ναι και οχι.(Δεν ξέρω σε ποιο νήμα να ρωτήσω, με τόσα κορωνοθέματα)
Επειδή δεν το έχω χρειαστεί μέχρι τώρα και δεν ξέρω τη διαδικασία στην Ελλάδα, αν θέλω να κάνω rapid για να πάω ταξίδι, μπορώ να το κάνω σε φαρμακείο και να εκδώσω μετά το αποτέλεσμα στο gov.gr; Αναγράφεται μόνο στα ελληνικά εκεί; Είναι έγκυρο για αεροπορικό ταξίδι ή πρέπει να πάω υποχρεωτικά σε εργαστήριο;
Απλός, λιτός, απέριττος. Grazie.ναι και ναι. οχι. ναι και οχι.
Παραμένει αδιευκρίνιστο, (οπότε το ερώτημά σου εύλογα αρχειοθετείται).Αυτό σημαίνει ότι μετακινούμαστε εντός ΕΕ μόνο με πιστοποιητικό;
Υπάρχει κάπου επίσημα;