paefstra
Member
3 μειλ για τις 3 απο τις πρωτες 4 πτησεις του 2022..βροχη ερχονται οι ακυρωσεις, βλεπουν μακρια μαλλον. καντε παντα πλαν Β...
View attachment 383355
3 μειλ για τις 3 απο τις πρωτες 4 πτησεις του 2022..βροχη ερχονται οι ακυρωσεις, βλεπουν μακρια μαλλον. καντε παντα πλαν Β...
View attachment 383355
ως 28/2.. αλλα κοπηκαν πολλες απο το προγραμμα βλεπω τωρα...προβλεπουν ισως δυσκολο 2μηνο..Αν επιτρέπεται, για ποιους μήνες ήταν οι πτήσεις;
Rapid test αντιγόνου για COVID-19: 10 € | Ευρωκλινική Αθηνών αυτοί εκδίδουν στα αγγλικά το ραπιντ τεστ και το δηλώνουν επίσης στο gov.gr από όπου μπορείς να το πάρεις .Καλησπέρα. Θέλω αύριο να κάνω rapid test για Ιταλία κι έχω μπερδευτεί. Έχω τηλεφωνήσει σε κάποια φαρμακεία και μου είπαν ότι το εκδίδουν μόνο στα ελληνικά.
Πού πρέπει να πάω για να μας το εκδόσουν και στα αγγλικά; Ή μήπως το καταχωριζουμε εμείς; Δεν έχω καταλάβει... Παρακαλώ βοηθήστε...
πας σε οποιοδηποτε φαρμακειο κ μετα το κατεβαζεις απο eudcc.gov.grΚαλησπέρα. Θέλω αύριο να κάνω rapid test για Ιταλία κι έχω μπερδευτεί. Έχω τηλεφωνήσει σε κάποια φαρμακεία και μου είπαν ότι το εκδίδουν μόνο στα ελληνικά.
Πού πρέπει να πάω για να μας το εκδόσουν και στα αγγλικά; Ή μήπως το καταχωριζουμε εμείς; Δεν έχω καταλάβει... Παρακαλώ βοηθήστε...