fotast
Member
Ρίξε μια ματιά και εδώ.Συνήθως είναι σωστό.Για την Γαλλία δεν βρίσκω κάτι παρά μόνο μια υπεύθυνη δήλωση...εάν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει ..
IATA - International Travel Document News
Ρίξε μια ματιά και εδώ.Συνήθως είναι σωστό.Για την Γαλλία δεν βρίσκω κάτι παρά μόνο μια υπεύθυνη δήλωση...εάν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει ..
Κι εγώ αυτό είχα βρει και είχα ετοιμάσει (την υπεύθυνη δήλωση). Αλλά στην πτήση Αθήνα-Παρίσι, η Aegean μας μοίρασε και μας ζήτησε να συμπληρώσουμε μία φόρμα plf, την οποία μάζεψαν οι αεροσυνοδοί κατά τη διάρκεια της πτήσης. Την υπεύθυνη δήλωση που είχα ετοιμάσει δεν τη ζήτησε κανείς.Πήρα στη πρεσβεία...για εμβολιασμενους αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση.Δεν έχει plf . Σας ευχαριστώ
Σωστά διάβασες, χωρίς plf θα έχετε πρόβλημα στην επιστροφή. Όχι δεν γράφεις τίποτα ψευδές. Στο τόπο μόνιμης κατοικίας βάζεις κανονικά τη μόνιμη κατοικία σου αν όντως επιστρέφεις σε αυτή.Διάβασα πως όλοι οι επιβάτες πτήσης πρέπει αλλά ζητάει τοποθεσία διαμονής τις πρώτες 15 μέρες στη χώρα και προφανώς δε με αφήνει να βάλω το μόνιμο τόπο κατοικίας. Τι να βάλω; Ψέματα;
Μα δε μου επέτρεπε να βάλω τόπο μόνιμης κατοικίας. Λέτε να έκανα τόσο λάθος; Αν έχω ήδη ένα συμπληρωμένο, μπορώ να κάνω καινούργιο με τα στοιχεία μου πάλι;Στο τόπο μόνιμης κατοικίας βάζεις κανονικά τη μόνιμη κατοικία σου αν όντως επιστρέφεις σε αυτή.
Ναι πλέον γίνεται όποτε θέλεις. Εγώ τουλάχιστον το έκανα για 3 εβδομάδες μετά, βέβαια δεν ξέρω αν το έκανα σωστάΜπορεί το plf να γίνει και αρκετές μέρες πριν την επιστροφή, να είμαι έτοιμος ;
Τι εννοείς δεν σου επιτρέπει να βάλεις μόνιμη κατοικία; Επειδή λέει να μην είναι ίδια με τη προσωρινή; Ας λέει, εσύ θα βάλεις τα πραγματικά στοιχεία. Άσε τικαρισμένο το "Hotel" και συνέχισε με οτι άλλο ζητάει απο κάτω.Μα δε μου επέτρεπε να βάλω τόπο μόνιμης κατοικίας. Λέτε να έκανα τόσο λάθος; Αν έχω ήδη ένα συμπληρωμένο, μπορώ να κάνω καινούργιο με τα στοιχεία μου πάλι;