maria91
Member
Για ποια χωρα;Στο λέω ως παθών.
Έχασα πτήση ξενοδοχεία, όλα. Επειδή δεν είχα ταξιδιωτική ασφάλεια.
Δεν μου το είπε κανείς, δεν το διάβασα πουθενά όσο κι αν έψαξα αλλά στην πτήση δεν μπήκα!
Για ποια χωρα;Στο λέω ως παθών.
Δεν μου το είπε κανείς, δεν το διάβασα πουθενά όσο κι αν έψαξα αλλά στην πτήση δεν μπήκα!
Dubai μέσω Abu Dhabi με wiz airΓια ποια χωρα;
Coronavirus (Covid 19) Advisory - Travel to DubaiΣτο λέω ως παθών.
Δεν με άφησε η κάργια. Δεν προλαβαίνεις, μου είπε. Με ρώτησε αν έχω παραδώσει βαλίτσα και μόλις της ειπα ότι δεν έχω παραδώσει μου λέει ότι δεν μπορώ να ταξιδέψω. Αν είχα παραδώσει βαλίτσα παίζει να με άφηνε.Coronavirus (Covid 19) Advisory - Travel to Dubai
Το γράφει στην παράγραφο 6. Ας έκανες μια εκείνη τη στιγμή online.
Τι ήσουν ο τελευταίος επιβάτης; 5 λεπτά κάνει, έλεος.Δεν με άφησε η κάργια. Δεν προλαβαίνεις, μου είπε. Με ρώτησε αν έχω παραδώσει βαλίτσα και μόλις της ειπα ότι δεν έχω παραδώσει μου λέει ότι δεν μπορώ να ταξιδέψω. Αν είχα παραδώσει βαλίτσα παίζει να με άφηνε.
Με καθυστερούσε μέχρι το τέλος και με άφησε τελευταίο επιβάτη. Υπάλληλος της Skyserv στα Χανιά.Τι ήσουν ο τελευταίος επιβάτης; 5 λεπτά κάνει, έλεος.
Εντωμεταξυ αναφέρεται συχνα στο νετ οτι αν δεν χρειαζεσαι visa in advance τοτε δεν χρειαζεται να κανεις ταξιδιωτικη ασφάλεια. Έχω χρονια που πήγα δεν ειχα κανει, δεν ξέρω αν ειναι όντως υποχρεωτικο, για να το λετε ειναι. Μπορουν να μας πουν και αυτοί που πήγανε πρόσφατα. Αν ειναι παντως βλέπω οτι μπορείς να την πάθεις πολυ εύκολα.Dubai μέσω Abu Dhabi με wiz air
Πολλοί έχουν ταξιδέψει στην εποχή covid. Ισως καλύτερα να διαλέξεις 1-2 χώρες που σε ενδιαφέρουν και μετά να ζητήσεις πληροφορίες για αυτές.Πρόχειαρα θυμάμαι αυτό το θέμα για προορισμό(Αφρική που σε ενδιαφέρει).Γειά σας,
Θα ήθελα τα Χριστούγεννα '21 να ταξιδέψω από Αθήνα για εκτός Ευρώπης προορισμό , πιθανον κάπου Αφρική ή Λατινική Αμερική (εκτός Κούβας) .
Αλλά με τα νέα δεδομένα του covid δεν γνωρίζω πως να οργανωθώ και που να πάρω πληροφορίες.
Έχει κάποιο μέλος ταξιδέψει σε αντίστοιχο προορισμό, σε covid εποχή? Τι συμβουλές θα έδινε?
Υ.Γ. Ειμαι νέο μέλος κ δεν γνωρίζω εάν η ανάρτηση μου έγινε στην σωστή ενότητα , εαν είναι διορθώστε με.
Ευχαριστώ
Αυτή τη στιγμή από Λατινική Αμερική ανοιχτά ριναι σίγουρα το Μεξικό, το Περού (με μάσκα παντού), η Κόστα Ρίκα, το Εκουαδόρ, η Κολομβία (λίγο επιφοβη πάντως με την κατάσταση του ιού εκεί) καθ' υπό όρους το Μπελιζ. Μπορεί και να μου έχει ξεφύγει κάποια, αλλά ξεκίνα με αναζήτηση για αυτές στο φόρουμ.Γειά σας,
Θα ήθελα τα Χριστούγεννα '21 να ταξιδέψω από Αθήνα για εκτός Ευρώπης προορισμό , πιθανον κάπου Αφρική ή Λατινική Αμερική (εκτός Κούβας) .
Αλλά με τα νέα δεδομένα του covid δεν γνωρίζω πως να οργανωθώ και που να πάρω πληροφορίες.
Έχει κάποιο μέλος ταξιδέψει σε αντίστοιχο προορισμό, σε covid εποχή? Τι συμβουλές θα έδινε?
Υ.Γ. Ειμαι νέο μέλος κ δεν γνωρίζω εάν η ανάρτηση μου έγινε στην σωστή ενότητα , εαν είναι διορθώστε με.
Ευχαριστώ
Να προσθέσω και την Βραζιλία σαν ανοιχτή, με PCR τουλάχιστον 72 ωρών ανεξαρτήτως εάν κάποιος έχει κάνει εμβόλιο ή οχι. Κάποια μουσεία/μνημεία είναι ανοιχτά μόνο για εμβολιασμένους όπως το Άγαλμα του Χριστού και το Pao de Acucar στο Ρίο.Αυτή τη στιγμή από Λατινική Αμερική ανοιχτά ριναι σίγουρα το Μεξικό, το Περού (με μάσκα παντού), η Κόστα Ρίκα, το Εκουαδόρ, η Κολομβία (λίγο επιφοβη πάντως με την κατάσταση του ιού εκεί) καθ' υπό όρους το Μπελιζ. Μπορεί και να μου έχει ξεφύγει κάποια, αλλά ξεκίνα με αναζήτηση για αυτές στο φόρουμ.
Kαλά το λες, προσωπικά την άφησα απέξω όμως διότι πολλές χώρες μετά δε σε αφήνουν να περάσεις καν τράνζιτ αν έχεις πάει Βραζιλία το τελευταίο εξάμηνο. Αλλά ναι, ορθάνοιχτη είναι, απλά εγώ θα την απέφευγα, φίλος που κόλλησε τη βραζιλιάνικη εκδοχή τρέχει ακόμη με απώλεια μνήμης και άλλα όμορφα και κοντεύει να κλείσει χρόνο.Να προσθέσω και την Βραζιλία σαν ανοιχτή, με PCR τουλάχιστον 72 ωρών ανεξαρτήτως εάν κάποιος έχει κάνει εμβόλιο ή οχι. Κάποια μουσεία/μνημεία είναι ανοιχτά μόνο για εμβολιασμένους όπως το Άγαλμα του Χριστού και το Pao de Acucar στο Ρίο.