@mar85 Εχεις απολυτα δικιο : viral test, according to the CDC: PCR and antigen tests both qualify.
Πρέπει να δεις τι ζητάει η κάθε χώρα. Δεν υπάρχει γενικός κανόναςΚαλησπερα!! Να ρωτήσω παιδιά.. Σε πτήση με ανταπόκριση πέρα απο το plf της χώρας που είναι τελικός προορισμός, χρειάζεται να συμπληρώσω και plf για την ενδιάμεση;;
Καλησπέρα ακριβώς κι εγώ την ίδια ερώτηση έχω.Καλημέρα! Σχεδιάζω για Σλοβακία - Ουγγαρία το Νοέμβρη αλλά για Σλοβακία διαβάζω λίγο αντικρουόμενες πηγές... επιτρέπεται η είσοδος; χρειάζεται καραντίνα;
Δεν παίζει ρόλο το validity του πιστοποιητικού, στις περισσότερες χώρες ισχύει για 180 μέρες από την ημερομηνία του θετικού pcr (οπότε λίγο λιγότερο από 6 μήνες)Καλησπερα παιδια.. Μια περιεργη ερωτηση. εχω νοσησει και εχω πιστοποιητικο που λεει οτι ειναι valid μεχρι 20/11/2021. το πρωτο τεστ μου εγινε 24/04/2021 που το αναφερει και πανω στο certificate. θελω να ταξιδεψω στις 28/10/2021 για Ιταλια. Με βαση το πιστοιποιητικο που λεει οτι ειναι valid μεχρι 20/11 ειμαι οκ αλλα οι 6 μηνες που αναφερουν απο το πρωτο τεστ θα εχουν ουσιαστικα περασει στις 24/10, δλδ 4 μερες πριν ταξιδεψω.
Ετσι λοιπον βρισκομαι σε διλημμα τι απολα ισχυει?
Κάνε rapidαρα η κανω εμβολιο για να ταξιδεψω ή pcr 48ωρες πριν?