ναι ερχεται εδω και μια εβδομαδα στο λεπτο!Είχα συμπληρώσει πριν κάποιες μέρες το PLF για ένα ταξίδι που έχω τον άλλο μήνα & μου ήρθε χθες το qr code...Κανονικά έπρεπε να έρθει την μέρα του ταξιδιού, άλλαξε κάτι στην διαδιακασία?
Είχα συμπληρώσει πριν κάποιες μέρες το PLF για ένα ταξίδι που έχω τον άλλο μήνα & μου ήρθε χθες το qr code...Κανονικά έπρεπε να έρθει την μέρα του ταξιδιού, άλλαξε κάτι στην διαδιακασία?
@coco_ Αναφέρεσαι για την είσοδό σου στην Ελλάδα ή την είσοδο σου στο εξωτερικό ;;;Είχα συμπληρώσει πριν κάποιες μέρες το PLF για ένα ταξίδι που έχω τον άλλο μήνα & μου ήρθε χθες το qr code...Κανονικά έπρεπε να έρθει την μέρα του ταξιδιού, άλλαξε κάτι στην διαδιακασία?
Στο ελληνικό για την επιστροφή στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι άλλαξε η διαδικασία, όπως απάντησαν και οι προηγούμενοι.@coco_ Αναφέρεσαι για την είσοδό σου στην Ελλάδα ή την είσοδο σου στο εξωτερικό ;;;
ναι το ειχα συμπληρώσει απο εδώ, για να μην εχω αγχος τελευταια στιγμη.@coco_ Ευτυχώς που άλλαξε γιατί θα ήταν μεγάλη ταλαιπωρία και άγχος ... Κάτι ακόμα : Πριν την είσοδό μας σε ξένη χώρα (Για ευρωπαϊκές χώρες) , μπορούμε να συμπληρώσουμε το plf από εδώ πέντε μέρες ή μια εβδομάδα πριν την αναχώρησή μας ;
Το ελληνικό plf το συμπλήρωσες όταν ήσουν στην Ελλάδα ή όταν ήσουν στο εξωτερικό ;
Ναι το μετανιωσα να σου πω την αληθεια...οποτε προσοχη στο επομενο κλεισιμο εισιτηριου!!ευχαριστω ολη την παρεα για τη βοηθειαστην επόμενη αγορά εισιτηρίου με την Ryan μην αγοράσεις εισιτήριο από τρίτους παρά μόνο από τον δικό τους ιστότοπο. γίνετε περίπλοκο αν χρειαστεί να πάρεις τα χρήματα σου πίσω η να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί. επίσης πρέπει να είσαι βέβαιος ότι είναι το πραγματικό σαιτ.
Ενημερωτικα:Ενημερωτικά:
Λόγω απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας τη Δευτέρα (26 Ιουλ) στην Ιταλία ακυρώνονται οι πτήσεις.