• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

Borealis

Member
Θα έχει απαντηθεί παραπάνω σίγουρα αλλά αν μπορεί κάποιος να το ξαναγράψει για να μη ψάχνω, έχω βγάλει το ελληνικό αλλά θέλω και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό, είναι στο οργ και αυτό? που ισχύει εκτός ευρωπαϊκής ένωσης? άσχετα με αυτό χρειάζεται και κάτι άλλο για χώρα της ένωσης?

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω, αλλά είσαι μικρούλης και θες φροντιστήριο :haha:
έχω βγάλει το ελληνικό αλλά θέλω και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό, είναι στο οργ και αυτό?
Στο gov ειναι πάνω δεξιά τρίτο "σκαλοπάτι"

που ισχύει εκτός ευρωπαϊκής ένωσης?
Γενική ερώτηση. Η κάθε χώρα έχει τα δικά της.
άσχετα με αυτό χρειάζεται και κάτι άλλο για χώρα της ένωσης?
Γενική ερώτηση. Η κάθε χώρα έχει τα δικά της.

Βγάλε πιστοποιητικά γιατί μας βλέπω να τα χρειαζόμαστε και για να μπούμε στο σπίτι μας....

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
H ερωτηση δεν ειναι αμεσα ταξιδιωτικης φυσεως αλλα αφορα ταξιδιωτες οποτε αν καποιος μπορει να βοηθησει
Προσπαθωντας να εκδοσω το πιστοποιητικο εμβολιασμου για να το χρησιμοποιησω για ταξιδι βλεπω οτι αναγραφεται λανθασμενα η ημερομηνια γεννησης μου στο πιστοποιητικο εμβολιασμου οποτε δεν συμβαδιζει με τα στοιχεια του διαβατηριου.Ξερει κανενας που θα μπορουσα
να απευθυνθω για να τροποποιησω τα στοιχεια μου?

paefstra

Member
Ας ξανακανω την ερωτηση: ειναι υποχρεωτικο να βγαλω το Ευρωπαικο Πιστοποιητικο για το ανηλικο? Μου φαινεται λιγο περιπλοκο με τους δικους μου κωδικους. Αν παρω τις βεβαιωσεις των εργαστηριων στο χερι στα αγγλικα, θα μου πουν οτι δεν ειναι σωστο το εγγραφο?
Σε μια προβα που εκανα, μου βγαζει λαθος στο ΑΜΚΑ του ανηλικου, δεν προχωραει η φορμα, ηδη σκεφτομαι να παω σε ΚΕΠ, μεγαλος μπελας.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
H ερωτηση δεν ειναι αμεσα ταξιδιωτικης φυσεως αλλα αφορα ταξιδιωτες οποτε αν καποιος μπορει να βοηθησει
Προσπαθωντας να εκδοσω το πιστοποιητικο εμβολιασμου για να το χρησιμοποιησω για ταξιδι βλεπω οτι αναγραφεται λανθασμενα η ημερομηνια γεννησης μου στο πιστοποιητικο εμβολιασμου οποτε δεν συμβαδιζει με τα στοιχεια του διαβατηριου.Ξερει κανενας που θα μπορουσα
Τα στοιχεία σου στο taxis είναι σωστά; Έλεγξε πρώτα αυτό. Αν ναι κάνε επανέκδοση. Αν όχι απευθύνεσε στο ΗΔΙΚΑ

paefstra

Member
Καλυτερα σε ΚΕΠ. Εκανα μια τροποποιηση στα στοιχεια του ΑΜΚΑ μου προσφατα στην πλατφορμα του ΕΟΔΥΥ μονη μου αλλα δεν θυμαμαι αν ειχε πεδιο για ταυτοτητα.

paefstra

Member
Αυτό πρώτη φορά το ακούω...
Ξερω γω? Ειδα πεδιο για αλλο ΑΜΚΑ και αριθμο ταυτοτητας, υπεθεσα οτι μπορει να βγει. Μακαρι να δεχονται μονο τη βεβαιωση του εργαστηριου οι αεροπορικες, θα πεθανω στο αγχος σε ξενη χωρα για να βγαλω Πιστοποιητικο.
Υποψιν οτι στο gov.gr μπορω να βγαλω πολλα πιστοποιητικα για το ανηλικο με δικους μου κωδικους εισοδου και αναγνωριζει οτι υπαρχει προστατευομενο μελος και το ταυτοποιει. Ισως παιζει και στο Ευρωπαικο.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Θα έχει απαντηθεί παραπάνω σίγουρα αλλά αν μπορεί κάποιος να το ξαναγράψει για να μη ψάχνω, έχω βγάλει το ελληνικό αλλά θέλω και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό, είναι στο οργ και αυτό? που ισχύει εκτός ευρωπαϊκής ένωσης? άσχετα με αυτό χρειάζεται και κάτι άλλο για χώρα της ένωσης?
Συμπληρώνοντας το ποστ της @Sassenach77 : ψαξε εδω Τα ταξίδια την επόμενη μέρα
και εδώ
Βοηθός Ταξιδιού εν μέσω covid19

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ξερω γω? Ειδα πεδιο για αλλο ΑΜΚΑ και αριθμο ταυτοτητας, υπεθεσα οτι μπορει να βγει. Μακαρι να δεχονται μονο τη βεβαιωση του εργαστηριου οι αεροπορικες, θα πεθανω στο αγχος σε ξενη χωρα για να βγαλω Πιστοποιητικο.
Υποψιν οτι στο gov.gr μπορω να βγαλω πολλα πιστοποιητικα για το ανηλικο με δικους μου κωδικους εισοδου και αναγνωριζει οτι υπαρχει προστατευομενο μελος και το ταυτοποιει. Ισως παιζει και στο Ευρωπαικο.
Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά ίσως να μπορούσε να εκδώσει το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό για το παιδί το διαγνωστικό κέντρο....λέω εγώ τώρα.....
Δεν στέλνεις κανένα mail να ρωτήσεις

Edit: Η αεροπορική γιατί να μην το δέχεται;;;

paefstra

Member
Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά ίσως να μπορούσε να εκδώσει το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό για το παιδί το διαγνωστικό κέντρο....λέω εγώ τώρα.....
Δεν στέλνεις κανένα mail να ρωτήσεις

Edit: Η αεροπορική γιατί να μην το δέχεται;;;
Το διαγνωστικο αποκλειεται αφου θελει προσβαση με κωδικους taxis, ειναι προσωπικο εγγραφο. Το ζητημα ειναι να μην χρειαζεται και να φτανει η βεβαιωση του τεστ. Μου φαινεται βουνο το να προσπαθω σε ξενη χωρα να προσπαθω να βγαλω πιστοποιητικο οτι εγινε τεστ για να επιστρεψουμε.
Αν εχει ταξιδεψει κανεις με ανηλικο η ενηλικας με τεστ μονο, ας βοηθησει.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Τα στοιχεία σου στο taxis είναι σωστά; Έλεγξε πρώτα αυτό. Αν ναι κάνε επανέκδοση. Αν όχι απευθύνεσε στο ΗΔΙΚΑ
Τα στοιχεία στο taxis ειναι σωστα!! Επανεκδοση παλι βγαζει στάνταρ ημερομηνία γέννησης λανθασμενη!! Δεν είναι κατι που μπορώ να διορθώσω!! Θα προσπαθήσω ΚΕΠ να δω αν μπορώ να τα διορθωσω!!
Δε ξερω βέβαια αν βγαζουν ηδη πιστοποιητικα στα ΚΕΠ γιατι ειχα ακουσει θα γινοταν καποια στιγμη αργότερα!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom