• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

Μάγδα

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα παιδιά
Και τι γίνεται αν το τεστ του παιδιού βγει θετικό; 14 μέρες καραντίνα και τα έξοδα πληρωμένα από εμάς φαντάζομαι;
Δυστυχώς! Για τα νοσήλεια εντός Ευρώπης έχουμε την Ευρωπαική κάρτα για καραντίνα μάλλον από τη τσέπη μας. Δε γνωρίζω αν την καραντίνα κάποια ασφάλιση την παρέχει. Θα το ψάξω

paefstra

Member
Καλησπέρα παιδιά
Και τι γίνεται αν το τεστ του παιδιού βγει θετικό; 14 μέρες καραντίνα και τα έξοδα πληρωμένα από εμάς φαντάζομαι;
Ο,τι θα κανεις και αν πας διακοπες καπου στην Ελλαδα και οχι στο εξοχικο σου.
Ελιπιζω να μη φορτωνουν σε κτελ, τρενα και πλοια παιδια με θετικα τεστ στην Ελλαδα επειδη δεν γινεται ελεγχος εντος χωρας.
Τα ταξιδια με παιδια εχουν πολυ ρισκο φετος, και οικονομικο, ειτε Ελλαδα ειτε εξωτερικο.
Γι αυτο ριχνω τους τονους, οχι πανω απο μια χωρα, οχι απο πολη σε πολη, μετρημενα πραγματα. Και λεφτα στην ακρη για το απευκταιο.

Last edited:

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Paefstra έχω κλείσει να πάμε με το δικό μας αυτοκίνητο σε Airbnb στο Πλαταμώνα και να κάνουμε εκδρομές μόνοι μας στα πέριξ. Εντάξει και Αθήνα να μείνω έξω θα βγαίναμε, το ίδιο μου φαίνεται.
Θα ήθελα πολύ να πάω και εξωτερικό όμως! Αν τουλάχιστον καλύπτονται τα έξοδα από ταξιδιωτική ασφάλεια μπορεί και να το κάναμε. Θα δούμε...

Last edited by a moderator:

vikara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Καλησπέρα παιδιά
@patrizia δεν γνωρίζω να σου απαντήσω,μάλλον είναι σε κάθε χώρα ξεχωριστά το τι ισχύει.Ομως σήμερα, περισσότερο από ποτέ είναι μια καλή σκέψη μια ταξιδιωτική ασφάλιση που να καλύπτει και νοσηλεία/έξοδα για τον covid 19
Αυτές τις σκέψεις έχω και εγώ στο μυαλό μου με αφορμή το επικείμενο ταξίδι μας στη Μάλτα με δύο παιδιά. Όμως,αποφασίσαμε να πάρουμε το φετινό "ρίσκο" και να το κάνουμε γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν έχουμε πάει προς τα έξω τα παιδιά και εγώ(ο άντρας μου ναι,χάρη στη δουλειά του βέβαια)
Κάναμε αίτηση για κάρτα ευρωπαϊκής ασφάλισης στον φορέα μας και είμαστε στη φάση έρευνας για ταξιδιωτική ασφάλιση που να περιλαμβάνει καραντίνα και τα παρελκόμενα,λόγω covid.Οι ενήλικες θα είμαστε εμβολιασμενοι (εκτός του ότι το έχουμε περάσει κιόλας).Το ψαχνουμε για τα παιδάκια μας,αλλά δεν παύω να είμαι αισιόδοξη ότι θα πάμε και θα γυρίσουμε μια χαρά!

paefstra

Member
Μην κανετε τα δικα μας λαθη, 1-2 ταξιδια τον χρονο εξω. Τωρα ο δικος μου εχει παθει στερητικο σαν τους ενηλικες
Αν δεν σας πιεζουν, Πλαταμωνα κι αγιος ο Θεος. Φυγετε 3 μερες καπου εξωτερικο χωρις παιδια μετα.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Αχ το λάθος σου κάναμε και δεν υπάρχει περίπτωση τώρα να πάμε εξωτερικό μόνοι μας. Δεν θα μου ξαναμιλήσει ο γιος μου στον αιώνα τον άπαντα!
Άσε που κατέβασε μούτρα με τον Πλαταμώνα και για αυτό ψάχνομαι μήπως και καταφέρουμε να πάμε και έξω ενώ με φοβίζει το ενδεχόμενο να αρρωστήσει το παιδί εκεί ή εμείς!!!

paefstra

Member
Αχ το λάθος σου κάναμε και δεν υπάρχει περίπτωση τώρα να πάμε εξωτερικό μόνοι μας. Δεν θα μου ξαναμιλήσει ο γιος μου στον αιώνα τον άπαντα!
Άσε που κατέβασε μούτρα με τον Πλαταμώνα και για αυτό ψάχνομαι μήπως και καταφέρουμε να πάμε και έξω ενώ με φοβίζει το ενδεχόμενο να αρρωστήσει το παιδί εκεί ή εμείς!!!
Δεν τον παιρνω σε ολα τα ταξιδια εξω εδω και χρονια απο αποψη.
Θα σας ξαναμιλησει, μη φοβαστε.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εμείς δεν τον έχουμε αφήσει ποτέ σε συγγενείς επειδή είχαν πρόβληματα υγείας κι έτσι μόνο πρόθυμοι δεν ήταν, και έχει συνηθίσει να ταξιδεύει από μωρό μόνο μαζί μας οπότε σκούρα τα πράγματα. Θα δούμε...

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Εκλεισα με παιδι Νοτια Ιταλια: rapid 20 ευρω στο πηγαινε, pcr 50 ευρω νομιζω για επιστροφη. Μαλλον η πιο value for money επιλογη.
Ελπιζω να γινει rapid ως τον Ιουλη. Αλλα και να μην, δεν πειραζει.
Κι εγώ με την κόρη μου θα φύγουμε τέλος Ιουνίου(Θεού θέλοντος)3ήμερο Μιλάνο με rapid αλλά θα της κανονίσω pcr στα Αγγλικά πριν την αναχώρηση στο αεροδρόμιο,προς επιβίβαση στην επιστροφή επειδή είναι εντός 72ώρου .Εγώ θα χρησιμοποιήσω το green pass.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom