• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

panpan

Member
Ποιό πιστοποιητικό έχετε βγάλει στην Ισπανία;Το εθνικό(ας το πούμε έτσι) του εμβολιασμού ή και το ευρωπαϊκό;
Το εθνικό βγαίνει αυτόματα την στιγμή που το κάνεις. Το Ευρωπαικό μου ήρθε εχθές. Μπορεί να ήρθε και πιο μπροστά, αλλά εγώ το πήρα χαμπάρι εχθές.

fotast

Member
Το εθνικό βγαίνει αυτόματα την στιγμή που το κάνεις. Το Ευρωπαικό μου ήρθε εχθές. Μπορεί να ήρθε και πιο μπροστά, αλλά εγώ το πήρα χαμπάρι εχθές.
Μάλιστα.Και μετά σου ήρθε μήνυμα ότι μπορεί να αλλάξει.Τι έκαναν λάθος άραγε;

Яна

Member
Βεβαιωσεις τεστ covid, αρχικη σελιδα
Πιάσαμε δουλειά πρωί- πρωί. σε ευχαριστώ και εγώ.
Στην καταχώριση των στοιχείων, έχει έτοιμα την ταυτότητα και το διαβατήριο. Αλλά μετά σε ρωτάει να επιλέξεις με ποιο έγγραφο θα ταξιδέψεις? Ποιο να επιλέξω. Αν βάλω το διαβατήριο, θα πρέπει να το κουβαλάω συνέχεια μαζί και εντός Ευρώπης. Αν βάλω ταυτότητα, πώς θα πάω μετά στα εκτός?

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Το Digital Pass δεν αναφέρει κανέναν αριθμό εγγράφου (ταυτότητας ή διαβατηρίου), παρά μόνο ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης. Οπότε -θεωρώ- ότι και να επιλέξετε, δεν παίζει ρόλο

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Καλημέρα σε όλους! Πρόκειται να ταξιδέψω σε λίγες εβδομάδες στη Μόσχα (μετά από 14595488 ακυρώσεις)! Ξέρετε τι ισχύει για τη βίζα; Στο διαδίκτυο αναφέρει για την e visa που τη βγάζει κάποιος ηλεκτρονικά,. Έχει ταξιδέψει κανεις πρόσφατα; Ευχαριστώ

fotast

Member
Καλημέρα σε όλους! Πρόκειται να ταξιδέψω σε λίγες εβδομάδες στη Μόσχα (μετά από 14595488 ακυρώσεις)! Ξέρετε τι ισχύει για τη βίζα; Στο διαδίκτυο αναφέρει για την e visa που τη βγάζει κάποιος ηλεκτρονικά,. Έχει ταξιδέψει κανεις πρόσφατα; Ευχαριστώ
Νομίζω ότι ο πρόσφατος είναι ο @Yorgos .

Ρωσία - Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Όταν την έβγαλα εγώ (πάνε πια 3 μήνες) η ηλεκτρονική βίζα είχε ανασταλεί λόγω πανδημίας, απ' ό,τι κατάλαβα αυτή συνεχίζει να είναι η κατάσταση, οπότε πρέπει να απευθυνθείς σε πρακτορείο ή στο visa center τους στο Χαλάνδρι. To αρνητικό σου pcr πρέπει να είναι εκτυπωμένο. Μην περιμένεις να δεις και πολύ κόσμο με μάσκες, ακόμη και σε κλειστούς χώρους. Για PCR επιστροφής, γίνεται χωρίς ραντεβού και πολύ φτηνά στα μοσχοβίτικα αεροδρόμια, αλλά θα πρέπει να πας νωρίς (αποτέλεσμα σε 2-3 ώρες το πολύ, οι περισσότεροι στη μιάμιση ώρα το έχουν) γιατί έχει ουρά.

Last edited:

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Όταν την έβγαλα εγώ (πάνε πια 3 μήνες) η ηλεκτρονική βίζα είχε ανασταλεί λόγω πανδημίας, απ' ό,τι κατάλαβα αυτή συνεχίζει να είναι η κατάσταση, οπότε πρέπει να απευθυνθείς σε πρακτορείο ή στο visa center τους στο Χαλάνδρι. To αρνητικό σου pcr πρέπει να είναι εκτυπωμένο. Μην περιμένεις να δεις και πολύ κόσμο με μάσκες, ακόμη και σε κλειστούς χώρους. Για PCR επιστροφής, γίνεται χωρίς ραντεβού και πολύ φτηνά στα μοσχοβίτικα αεροδρόμια, αλλά θα πρέπει να πας νωρίς (αποτέλεσμα σε 2-3 ώρες το πολύ, οι περισσότεροι στη μιάμιση ώρα το έχουν) γιατί έχει ουρά.
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Χρήσιμες πληροφορίες και για το pcr! Το κακό είναι ότι λήγει τον Οκτώβριο και πρέπει να το ανανεώσω :/

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom