Την καλησπερα μου κατ'αρχας! Σιγουρα καταλαβαινω αυτο που λες περι τζιρου και επιχειρηματικου προβληματος. Καθως και το θυμο σου και την αγωνια σου. Αλλα θα σε παρακαλεσω να σκεφτεις οτι τα πεζοδρομια δεν εξυπηρετουν μονο τις κατιναρες στις οποιες αναφερθηκες, μια εκ των οποιων δηλωνω περηφανα οτι ειμαι κι εγω. Εδω απαιτουμε να ελευθερωθουν τα πεζοδρομια οχι να κανουμε τα πραγματα χειροτερα. Οκ μαζι σου για ανοιχτους χωρους, να στηριξουμε πρωτα τις μικρες επιχειρησεις, μηδενικα δημοτικα τελη ναι, αλλα τα πεζοδρομια τα θελουμε ελευθερα,οπου υπαρχουν@katkats σωστά γιατί αν περιοριστεί από 100 μέτρα πεζοδρομίου στα 70, θα υπάρχει πρόβλημα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, μιλάω για ανοιχτούς χώρους.
Μερικοί/ες δείχνετε να μην καταλαβαίνετε το επιχειρηματικό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί.
Παράδειγμα:
Όταν η κίνηση μειωθεί 50%, θεωρητικά και ο τζίρος θα μειωθεί 50%, άρα το προσωπικό θα πρέπει να μειωθεί κατά 50%, άρα θα αυξηθεί η ανεργία.
Επίσης σε κάποιες επιχειρήσεις, μικρά μαγαζάκια (π.χ. 10 τραπέζια), κάποιος μπορεί με 5 τραπέζια να μην βγάζει ΟΥΤΕ τα έξοδα του.