North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Στο pcr μπαίνει η ημερομηνία λήψης του δείγματος όχι του αποτελέσματος.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων για ταξίδια σε ευρωπαϊκές χώρες. Το PLF το συμπληρώνεις έως 24 ώρες πριν την πτήση επιστροφής στην Ελλάδα. Για την επιστροφή στην Ελλάδα δεν χρειάζεσαι πιστοποιητικό PCR , αρκεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού.Σκέφτομαι πρώτα ο Θεός και να χουμε όλοι υγεία , όταν εμβολιαστώ με το καλό να κάνω ένα ταξίδι στην αγαπημένη μου Ευρώπη και απαραίτητα σε με Ευρωπαϊκή χώρα . Ιούλιο-Αύγουστο σκέφτομαι να ταξιδέψω , για το που ακόμα δεν έχω αποφασίσει . Για αυτούς τους μήνες , όταν θα πάω στην Ευρωπαϊκή χώρα πλήρως εμβολιασμένη αυτό το τονίζω , θα χρειαστεί πριν την αναχώρησή μου για το εξωτερικό να συμπληρώσω την φόρμα PLF και πριν την άφιξή μου στην Ελλάδα πάλι ; Ας μου απαντήσει υπεύθυνα κάποιος/α . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
1000 ευχαριστώ . Κάτι τελευταίο : Το PLF πως το συμπληρώνεις ; Τι στοιχεία βάζεις μέσα ;Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων για ταξίδια σε ευρωπαϊκές χώρες. Το PLF το συμπληρώνεις έως 24 ώρες πριν την πτήση επιστροφής στην Ελλάδα. Για την επιστροφή στην Ελλάδα δεν χρειάζεσαι πιστοποιητικό PCR , αρκεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Έχουμε μικρόβιολογικό εργαστήριο που υπόσχεται αποτελέσματα pcr σε 2 ώρες. Έτσι θα ήταν εφικτό; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!Στο pcr μπαίνει η ημερομηνία λήψης του δείγματος όχι του αποτελέσματος.
Και αν ταξιδεύω με συγγενικά μου πρόσωπα ; Ρωτάει και αν ταξιδεύω με άλλα άτομα ; Η πρέπει τα άλλα άτομα να συμπληρώσουν το δικό τους PLF ;Προσωπικά σου στοιχεία,στοιχεία πτήσης,διευθύνσεις κλπ...Είναι πολύ εύκολο
Απο τη 2η δοση ! Με τη 1η συνηθως πιανεις ενα 50-55% και επιπλεον οταν απαιτειται εμβολιασμος απατειται πληρης εμβολιασμος +14 μερεςΤο καλό είναι ότι τα Ευρωπαϊκά κράτη κατάργησαν την καραντίνα για τις αφίξεις από και προς τη χώρα μας . Αλλά αυτό με το PCR 72 ωρών εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει . Ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί πως δεν θα κολλήσω κορονοϊό στο κράτος που θα ταξιδέψω ; Για αυτό πιο σίγουρο είναι το εμβόλιο και ιδιαίτερα το πιστοποιητικό εμβολιασμού , αρκεί να έχουν περάσει 14 μέρες από τη πρώτη δόση .