ο καθενας με τις αποψεις του και τις προτιμησεις του! εγω θα πηγαινα σε 3 απο αυτα τα 32 νησια ( Νισυρο, Αντιπαξους, και Οινουσσες) και αυτο με το ζορι βεβαια .
Και Αμμουλιανη πηγα.ο καθενας με τις αποψεις του και τις προτιμησεις του! εγω θα πηγαινα σε 3 απο αυτα τα 32 νησια ( Νισυρο, Αντιπαξους, και Οινουσσες) και αυτο με το ζορι βεβαια .
Θεωρητικα δεν συγκρινεται ο πληθυσμος και ο τουρισμος Ροδου- Μυκονου με τα νησια που ανεφερες..
που τα βρηκες αυτα?ειπαμε...αλλα οχι κι ετσι. συμφωνα με το emvolio ειναι πανω απο 20% ολα κ η κως νομιζω 28%. παλι χαμηλα ειναι δηλ, ντροπιαστικα χαμηλα. δεν εχει γινει καθολου μα καθολου καλη δουλεια σε τοπικο επιπεδο.
σας αρεσε η νισυρος? βαρεθηκα λιγο...καστελοριζο μακραν ν.1 επιλογη, μετα αντιπαξοι, τριζονια απο αυτα που εχω παει.ο καθενας με τις αποψεις του και τις προτιμησεις του! εγω θα πηγαινα σε 3 απο αυτα τα 32 νησια ( Νισυρο, Αντιπαξους, και Οινουσσες) και αυτο με το ζορι βεβαια .
Θεωρητικα δεν συγκρινεται ο πληθυσμος και ο τουρισμος Ροδου- Μυκονου με τα νησια που ανεφερες..
"Παρατηρητηριο Δεξιας Παλινορθωσης και Νεοφιλελευθερης Παρακρουσης". Ενταξει, ισως τα παιδια ειναι καπως ερειστικα και ηπιαν καναδυο μπυρες παραπανωπου τα βρηκες αυτα?ειπαμε...αλλα οχι κι ετσι.
Δεν εχω παει .. θα πηγαινα με το ζορι αν δεν υπηρχε αλλη επιλογη!!!!σας αρεσε η νισυρος? βαρεθηκα λιγο...καστελοριζο μακραν ν.1 επιλογη, μετα αντιπαξοι, τριζονια απο αυτα που εχω παει.
Πάντως ένα τριήμερο στο Παλιό Τρίκερι , αν μπορούσα θα πήγαινα , άνετα.δεν ξερω αν αστειεύεσαι.. προφανως δεν ειμαι απο αυτους που γκρινιαζουν , αλλα απο τα 32 αυτά νησιά , εσυ σε ποιο θα πηγαινες διακοπες??
Έχω πάει σε αρκετά από αυτά και ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα.Ο Υπ Υγειας έδωσε στη δημοσιότητα 32 νησιά που έχουν ολοκληρωθεί οι εμβολιασμοί: Φούρνοι, Μεγανήσι, Νίσυρος, Κίμωλος, Τήλος, Οινούσσες, Λειψοί, Χάλκη, Αμμουλιανή, Οθωνοί, Κάλαμος, Ερεικούσσα, Καστελόριζο, Ψαρά, Μαθράκι, Θηρασιά, Ανάφη, Σίκινος, Άγιος Ευστράτιος, Αγαθονήσι, Γαύδος, Θύμαινα, Τέλενδος, Τριζόνια, Καστός, Ψέριμος, Παλαιό Τρίκερι, Αντικύθηρα, Αρκιοί, Γυαλί, Αντίπαξοι, Μαράθι.
Άνετα χτύπαγα Νίσυρο, Αντίπαξους, Καστελόριζο, Τήλο, Σίκινο, Ανάφη, Χάλκη, Κίμωλο (Αγαθονήσι, Φούρνους, Λειψούς έχω πάει). Μάλιστα κάποια από αυτά είναι στα σχέδιά μου για το καλοκαίρι όντως (Τήλος Χάλκη).απο τα 32 αυτά νησιά , εσυ σε ποιο θα πηγαινες διακοπες??
περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα!! (δεν στο λεω ειρωνικα)Άνετα χτύπαγα Νίσυρο, Αντίπαξους, Καστελόριζο, Τήλο, Σίκινο, Ανάφη, Χάλκη, Κίμωλο (Αγαθονήσι, Φούρνους, Λειψούς έχω πάει). Μάλιστα κάποια από αυτά είναι στα σχέδιά μου για το καλοκαίρι όντως (Τήλος Χάλκη).